PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122717
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

jeju ja nie chce! (ps. piszcie ale bez żadnych spoilerow)

nie lepiej poczekac i sie dowiedziec?
moze jest, moze nie...

w kazdym badz razie, jest wogole ciekawie :)

użytkownik usunięty
maroko

Na początku jakoś jej nie lubiłem, ale to tylko chwilowe, a potem (teraz) uważam że jej rola jest rewelacyjna, i bohaterka którą gra jest bardzo fajna. DLatego nie chcę żeby przekreślała sowjej kraiery chirurga. Czekam z niecierpliwością :D

ocenił(a) serial na 9

ja bym napisała czy jest czy nie, ale miało być bez spoilerów więc nie pisze:P:P:P

użytkownik usunięty
ottak

mam nadzieję że w następnym odcinku się wszystko okaże, a teraz fajnie bo w tę niedziele na polsacie będą 2 :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 9
Brunetka

tak samo jak to że miało nie być spoilerów :/

ottak

co?!?! dlaczego ktos powiedzial z eon ma zone? przeciez kazdy sie dowie w swoim czasie. matko....;/

psychopatka

Przepraszam moi drodzy, a od kiedy ogladacie ten serial, że tu takie pytania? Przeciez Polsat to powtarza.Poprzednim razem serial zakończył się właśnie na tym odcinku , który był wczoraj. Do dzisiaj nie wiem dlaczego i dlaczego znowu to pokazali od nowa. Boję sie tylko żeby nie było tak jak wtedy. W ten sposób nigdy sie nie dowiem co było dalej:(

użytkownik usunięty
Jago_5

To kwestia sezonów. Za pierwsyzm razem Polsat wyemitował pierwsyz sezon, a że miedyz sezonami są przerwy, też taka była. Polsat pewnie stwierdził, że za nim wyemituje drugą serie, najpierw pokarze znowu pierwszą :) Pewnie za tydzień będę nowe odcinki, tak zgaduje, mam nadzieje że trafnie :)

No niestety nietrafnie...
Za tydzien Pensjonat pod roza + Fala zbrodni :/