jeju ja nie chce! (ps. piszcie ale bez żadnych spoilerow)
nie lepiej poczekac i sie dowiedziec?
moze jest, moze nie...
w kazdym badz razie, jest wogole ciekawie :)
Na początku jakoś jej nie lubiłem, ale to tylko chwilowe, a potem (teraz) uważam że jej rola jest rewelacyjna, i bohaterka którą gra jest bardzo fajna. DLatego nie chcę żeby przekreślała sowjej kraiery chirurga. Czekam z niecierpliwością :D
ja bym napisała czy jest czy nie, ale miało być bez spoilerów więc nie pisze:P:P:P
mam nadzieję że w następnym odcinku się wszystko okaże, a teraz fajnie bo w tę niedziele na polsacie będą 2 :D
Przepraszam moi drodzy, a od kiedy ogladacie ten serial, że tu takie pytania? Przeciez Polsat to powtarza.Poprzednim razem serial zakończył się właśnie na tym odcinku , który był wczoraj. Do dzisiaj nie wiem dlaczego i dlaczego znowu to pokazali od nowa. Boję sie tylko żeby nie było tak jak wtedy. W ten sposób nigdy sie nie dowiem co było dalej:(
To kwestia sezonów. Za pierwsyzm razem Polsat wyemitował pierwsyz sezon, a że miedyz sezonami są przerwy, też taka była. Polsat pewnie stwierdził, że za nim wyemituje drugą serie, najpierw pokarze znowu pierwszą :) Pewnie za tydzień będę nowe odcinki, tak zgaduje, mam nadzieje że trafnie :)