czy to prawda, że teraz będzie odcinek 4 października, a na następny będzie trzeba czekać aż do 18 października ?? i w ogóle w tym sezonie mają być niby takie przerwy, że raz jest po tygodniu, a raz po dwóch...? gdzieś mi się takie info obiło o uszy...
aa i czy wie ktoś może ile ten sezon będzie miał w ogóle odcinków??
Mi się to samo nie obiło o uszy, ja to zobaczyłam napisane czarno na białym:
http://en.wikipedia.org/wiki/Grey%27s_Anatomy_(season_9)
...a angielska Wikipedia rzadko się myli w takich kwestiach, więc wychodzi na to, że to prawda, co piszesz.
Też zwróciłam na to uwagę, ale na początku myślałam, że to może jakiś błąd. Jeżeli nie, to trochę nas torturują :P ale może idąc takim systemem nie będzie np miesięcznej czy półtoramiesięcznej przerwy w okolicach stycznia czy lutego.
eh gdzie te czasy, kiedy się zaczynało historię z Chirurgami i było kilka sezonów do nadrobienia, a odcinek leciał jeden za drugim...
Jakie czasy, ja nie miałam takich czasów, bo właściwie oglądałam GA na bieżąco od samego początku. :]
Więc w porównaniu do Ciebie jestem nowicjuszką, bo ja miałam do nadrobienia chyba 5 czy 6 sezonów :D
po niemal całonocnej emisji, powrocie z zajęć i oglądaniu dalej po 2 czy 3 tygodniach czułam się jak bohaterowie po konkretnym dyżurze :P a teraz trzeba czekać cierpliwie jak pozostali i możliwie jak najdalej omijać spoilery...chociaż pokusa jest silniejsza.
Miałam 4 lata temu taki maraton z "Queer as folk", z tą różnicą, że potem nie było już na co czekać, bo serial się skończył... (Tyle dobrze, że twórcy wiedzieli, kiedy powiedzieć "dość" i nie męczyć dalej materiału.)
Offtop, I`m so sorry, no more!
sorry jednak odpiszę, QaF oglądam od niecałych 2ch tygodni, bo wcześniej nie mogłam się przekonać- kończę 3 sezon i cisnę dalej :D Wiem, że serial się skończył, ale jeszcze się nie wypowiem jak wrażenia.
WRACAJĄC DO TEMATU : tak tak jednak wszystko wskazuje na to, że po 4 października trzeba będzie czekać na CHIRURGÓW do 18nastego... shame
hah, ja też :D skończyłam oglądać chirurgów w te wakacje, a zaczynałam jakoś w maju, może w kwietniu ;p
Hahah witam w klubie! :) Szkoda, że teraz będzie trzeba czekać na odcinek raz co dwa tyg. i raz co 1tydz... dziwnie to wgląda ale może jest w tym jakiś haczyk :D Z nudów zaczęłam oglądać inne seriale... Np. New girl, świetne! Są nowe odcinki już How I Met Your Mother no i uwaga.... 90210 podobne fajne! Co o tym sądzicie?
ja tak samo:P zaczęłam inne, a czasem powracam do starych "chirurgów" któryś raz z kolei, nie mogłam się powstrzymać i oglądnęłam sobie jak Arizona jeździ na swoich butach z kółkami, jak tryska z niej radość i optymizm, ach... mam nadzieje że depresja długo nie potrwa, bo nie wyobrażam sobie jej z takim podejściem... a wracając do innych seriali, to ja też zaczęłam w sumie już jakiś czas temu.... 90210 (nawet nawet) i ostatnio dwie spłukane dziewczyny :P
w sumie to trochę tych seriali oglądam, zawsze ktoś mnie wkręci, zachęci do jakiegoś i tak się zaczyna hehe
i czy ja dobrze widze?!oglądałaś Kochalam Annabelle?!
widze,ze na prawde mamy o czym rozmawiac xD
oj tak tak hehe:)
możemy pogadać, czemu nie, zawsze jestem otwarta na różne konwersacje, tym bardziej jak jest wspólny temat hehe