PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122817
6,7 7 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

czy to prawda, że teraz będzie odcinek 4 października, a na następny będzie trzeba czekać aż do 18 października ?? i w ogóle w tym sezonie mają być niby takie przerwy, że raz jest po tygodniu, a raz po dwóch...? gdzieś mi się takie info obiło o uszy...
aa i czy wie ktoś może ile ten sezon będzie miał w ogóle odcinków??

ocenił(a) serial na 8
nataliarbd

Mi się to samo nie obiło o uszy, ja to zobaczyłam napisane czarno na białym:
http://en.wikipedia.org/wiki/Grey%27s_Anatomy_(season_9)
...a angielska Wikipedia rzadko się myli w takich kwestiach, więc wychodzi na to, że to prawda, co piszesz.

ocenił(a) serial na 8
kangaroo94

Też zwróciłam na to uwagę, ale na początku myślałam, że to może jakiś błąd. Jeżeli nie, to trochę nas torturują :P ale może idąc takim systemem nie będzie np miesięcznej czy półtoramiesięcznej przerwy w okolicach stycznia czy lutego.
eh gdzie te czasy, kiedy się zaczynało historię z Chirurgami i było kilka sezonów do nadrobienia, a odcinek leciał jeden za drugim...

ocenił(a) serial na 8
Sabbath_PL

Jakie czasy, ja nie miałam takich czasów, bo właściwie oglądałam GA na bieżąco od samego początku. :]

ocenił(a) serial na 8
kangaroo94

Więc w porównaniu do Ciebie jestem nowicjuszką, bo ja miałam do nadrobienia chyba 5 czy 6 sezonów :D

ocenił(a) serial na 8
Sabbath_PL

Zatem witam po ciemnej stronie mocy... :]

ocenił(a) serial na 8
kangaroo94

po niemal całonocnej emisji, powrocie z zajęć i oglądaniu dalej po 2 czy 3 tygodniach czułam się jak bohaterowie po konkretnym dyżurze :P a teraz trzeba czekać cierpliwie jak pozostali i możliwie jak najdalej omijać spoilery...chociaż pokusa jest silniejsza.

ocenił(a) serial na 8
Sabbath_PL

Miałam 4 lata temu taki maraton z "Queer as folk", z tą różnicą, że potem nie było już na co czekać, bo serial się skończył... (Tyle dobrze, że twórcy wiedzieli, kiedy powiedzieć "dość" i nie męczyć dalej materiału.)
Offtop, I`m so sorry, no more!

ocenił(a) serial na 8
kangaroo94

sorry jednak odpiszę, QaF oglądam od niecałych 2ch tygodni, bo wcześniej nie mogłam się przekonać- kończę 3 sezon i cisnę dalej :D Wiem, że serial się skończył, ale jeszcze się nie wypowiem jak wrażenia.
WRACAJĄC DO TEMATU : tak tak jednak wszystko wskazuje na to, że po 4 października trzeba będzie czekać na CHIRURGÓW do 18nastego... shame

Sabbath_PL

To ja chyba w ogóle was powalę! ja miałam do nadrobienia wszystkie 8 sezonów! :P

ocenił(a) serial na 8
palinka1223

hah, ja też :D skończyłam oglądać chirurgów w te wakacje, a zaczynałam jakoś w maju, może w kwietniu ;p

tolerancja91

Hahah witam w klubie! :) Szkoda, że teraz będzie trzeba czekać na odcinek raz co dwa tyg. i raz co 1tydz... dziwnie to wgląda ale może jest w tym jakiś haczyk :D Z nudów zaczęłam oglądać inne seriale... Np. New girl, świetne! Są nowe odcinki już How I Met Your Mother no i uwaga.... 90210 podobne fajne! Co o tym sądzicie?

palinka1223

ja tak samo:P zaczęłam inne, a czasem powracam do starych "chirurgów" któryś raz z kolei, nie mogłam się powstrzymać i oglądnęłam sobie jak Arizona jeździ na swoich butach z kółkami, jak tryska z niej radość i optymizm, ach... mam nadzieje że depresja długo nie potrwa, bo nie wyobrażam sobie jej z takim podejściem... a wracając do innych seriali, to ja też zaczęłam w sumie już jakiś czas temu.... 90210 (nawet nawet) i ostatnio dwie spłukane dziewczyny :P
w sumie to trochę tych seriali oglądam, zawsze ktoś mnie wkręci, zachęci do jakiegoś i tak się zaczyna hehe

ocenił(a) serial na 10
nataliarbd

co do innych seriali to polecam Rizzoli&Isles :D świetny serial!:)

Versatile_Nat

oglądam oczywiście, też uważam, że świetny :)

ocenił(a) serial na 10
nataliarbd

prawda?:)ciesze sie,ze i tu znalazlam fanow rizzoli&isles :)

Versatile_Nat

też się cieszę hehe:)
mało osób mówi o tym serialu... jak dla mnie jeden z lepszych.

ocenił(a) serial na 10
nataliarbd

szkoda,ze nastepny odcinek dopiero za miesiac....ale bedzie sie dzialo xd

Versatile_Nat

noooo dokładnie, nie mogę się doczekać:)
(widziałam z Pretty Little Liars też oglądasz :P)

ocenił(a) serial na 10
nataliarbd

ja tez ;)
oo PLL tez lubisz?widze,ze mamy podobne gusta serialowe :D

ocenił(a) serial na 10
nataliarbd

i czy ja dobrze widze?!oglądałaś Kochalam Annabelle?!
widze,ze na prawde mamy o czym rozmawiac xD

Versatile_Nat

oj tak tak hehe:)
możemy pogadać, czemu nie, zawsze jestem otwarta na różne konwersacje, tym bardziej jak jest wspólny temat hehe

ocenił(a) serial na 10
nataliarbd

ciesze się :)
nat_chmiel6@wp.pl to mój mail,napisz ;)

Versatile_Nat

nie widziałam :( a wiecie gdzie mogę obejrzeć??? na zalukaj. tv nie ma...

ocenił(a) serial na 10
palinka1223

na iTV jest :)

ocenił(a) serial na 10
nataliarbd

Czy ktoś z was ma "namiary" na 2 odcinek z napisami ?

ocenił(a) serial na 10
pixxa

ogólnie na necie powinien być jutro,a napisy pod wieczor :)

ocenił(a) serial na 10
Versatile_Nat

Super, dzięki wielkie :)