Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? Nie rozumiem tego.
Alice była w ciąży, a nikt tego nie zauważył? :o ani Webber, ani jej mąż, ani nikt? Bez sensu. u KAŻDEJ kobiety widać chyba ciążę w 9 miesiącu xD bez sensu
Nie Alice tylko ELLIS...o ile chodzi Ci o jej matkę.
I było w serialu wyjaśnione, co prawda mgliście ale jednak, że jak Ellis dowiedziała się o ciąży po swojej próbie samobójczej to wyjechała z małą Meredith i odcięła się od wszystkich aż do rozwiązania. Jakoś tak to było ujęte. Po prostu nie pokazywała się ludziom
Mnie zastanawia to, jak mała Mer mogła tego nie zauważyć. Ok, była dzieckiem, ale 5 (?) latka chyba orientuje się już w pewnych rzeczach.
5-letniemu dziecku można wszystko wytłumaczyć po swojemu. Plus to było jakieś 30 lat temu, dzieci nie wiedziały skąd się biorą dzieci tak szybko jak dzisiaj;-)
Mer sama stwierdziła że rzeczywiście Ellis miała duży brzuch, po pewnym czasie już nie ale nie pytała o to bo była jeszcze dzieckiem
Przede wszystkim wyjechała z Seattle do Bostonu. Nikt nie mógł wiedzieć, bo Ellis nie chciała, żeby ktoś znajomy się dowiedział.
Właśnie nie byłam pewna jak to było...że niby była w Seattle a potem wyjechała do Bostonu i wróciła po porodzie? Wydawało mi się to trochę dziwne, ale jak tak piszesz to widocznie nie zrozumiałam tego źle. Sądziłam, że dwie przeprowadzki w ciągu roku to za dużo, ale chyba nie doceniam amerykanów :P
Ale ona chyba nie wróciła potem z Bostonu. Minęły lata zanim przyjechała do Seattle. Tak mi się od zawsze wydawało.