PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122717
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

siostra Mer

ocenił(a) serial na 9

Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? Nie rozumiem tego.
Alice była w ciąży, a nikt tego nie zauważył? :o ani Webber, ani jej mąż, ani nikt? Bez sensu. u KAŻDEJ kobiety widać chyba ciążę w 9 miesiącu xD bez sensu

ocenił(a) serial na 7
k1504

Nie Alice tylko ELLIS...o ile chodzi Ci o jej matkę.
I było w serialu wyjaśnione, co prawda mgliście ale jednak, że jak Ellis dowiedziała się o ciąży po swojej próbie samobójczej to wyjechała z małą Meredith i odcięła się od wszystkich aż do rozwiązania. Jakoś tak to było ujęte. Po prostu nie pokazywała się ludziom

ocenił(a) serial na 10
mroziaczek

Mnie zastanawia to, jak mała Mer mogła tego nie zauważyć. Ok, była dzieckiem, ale 5 (?) latka chyba orientuje się już w pewnych rzeczach.

ocenił(a) serial na 10
Ateliee

5-letniemu dziecku można wszystko wytłumaczyć po swojemu. Plus to było jakieś 30 lat temu, dzieci nie wiedziały skąd się biorą dzieci tak szybko jak dzisiaj;-)

ocenił(a) serial na 10
tom_evans

W sumie racja, "mamusia utyła" i tyle...

ocenił(a) serial na 10
Ateliee

Mer sama stwierdziła że rzeczywiście Ellis miała duży brzuch, po pewnym czasie już nie ale nie pytała o to bo była jeszcze dzieckiem

ocenił(a) serial na 10
mroziaczek

Przede wszystkim wyjechała z Seattle do Bostonu. Nikt nie mógł wiedzieć, bo Ellis nie chciała, żeby ktoś znajomy się dowiedział.

ocenił(a) serial na 7
tom_evans

Właśnie nie byłam pewna jak to było...że niby była w Seattle a potem wyjechała do Bostonu i wróciła po porodzie? Wydawało mi się to trochę dziwne, ale jak tak piszesz to widocznie nie zrozumiałam tego źle. Sądziłam, że dwie przeprowadzki w ciągu roku to za dużo, ale chyba nie doceniam amerykanów :P

ocenił(a) serial na 10
mroziaczek

Ale ona chyba nie wróciła potem z Bostonu. Minęły lata zanim przyjechała do Seattle. Tak mi się od zawsze wydawało.

ocenił(a) serial na 7
tom_evans

Aaa, czyli może jednak coś mi się pomieszało. Chyba rzeczywiście masz racje. Bo mówili, że Mer mieszkała w Bostonie "przez jakiś czas". Nie jest to szczególnie jednoznaczne. Musiałabym wgłębić się w powtórki początkowych odcinków tego sezonu bo tam o tym wspominali ;)