Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 123288
6,6 7 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

zdradzę kilka tajemnic bohaterów... może to was podkręci w czekaniu na kolejne odcinki...

Yang jest Żydówką... zamieszka z... Prestonem...
piękna Izzy ma córkę...
Alex nie zdał egzaminów...
George operował w windzie...
Meredith złamała facetowi... penisa...

więcej nie powiem...

ocenił(a) serial na 10
maroko

Heheh a to ciekawe.........To może przyda się kilka pytań pomocniczych??Meredith będzie z Derekiem(chyba to mnie najbardziej ciekawi),a córeczka Izzy to z kim tego dzidziusia.......??I co z mamą Meredith??Bede wdzieczna za odp i może jeszcze jakieś inne inf

hmmmm

oki oki... odpowiem...
na etapie do jakiego dotarlem czyli do tego co daje w USA jest nastepujaco:
- Derek zostanie z żoną... (tak, z ŻONĄ jeśli nie widziałaś I serii wcześniej)
- to jednak nie zmienia faktu, że w następnych odcinkach (czyli tych jeszcze wogóle nie wyemitownych) coś sie nie zmieni
- mama Meredith - wyląduje w SGH i wszyscy dowiedzą sie o tajemnicy...
- o dziecku Izzy dużo nie było w filmie, tylko się przyznała, że ma dziecko...

- Yang też będzie w ciąży...

ocenił(a) serial na 10
maroko

1. Yang nie jest Żydówką, jest ateistką ;)
2. Gorge operował gdy nie było światła w całym szpitalu xP
3. Izzy ma córkę ?! Oglądałem wszystkie odcinki z II-go season'u (oprócz wczorajszego-czarny kod) i nie było tam nic o córce :| /Ale ja tam wiem... Ty to tam muszisz mieć jakieś kontakty?:)

Sok_bananowy

1. a co mówi Yang do Prestona jak przyniósł choinkę do domu? "Jestem Żydówką". Fakt, że później wychodzi na to, że wogóle niepraktykującą. Ale mam wątpliwości, czy o Żydówce niepraktykującej można powiedzieć ateista (takie moje przemyślenia).

2. Nie zdradzaj w jakich okolicznościach George operował...

3. Jeśli chcesz sie dowiedzieć o córce Izzy obejrzyj dokładnie odcinek PRZED "blck code" - kiedy opiekuje się chyba 16-letnią dziewczynką w ciąży... już pamiętasz?

ocenił(a) serial na 10
maroko

A co mówi dziecku, które miało przeszczep serca?:) "Nie wierzę w nic, wierzę w medycynę"... A poza tym, ja mogę źle rozumieć
Fakt, moje nie dopatrzenie ;) (- córka

Sok_bananowy

to do chlopca po przeszczepie mowi Yang :)
a Izzy to inna bajka, i ona ma córeczkę :)

maroko

a juz sie polapałem o co chodzi... tak Yang mowi ze wierzy w medycyne, ale to nie zmienia faktu ze jest Zydówką... bo to sie chyba ocenia po urodzeniu, a nie po tym w co sie wierzy, tak mi sie wydaje przynajmniej :)