PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122717
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

typowo amerykanski

ocenił(a) serial na 5

Odcinek pilot zapowiadal sie nienajgorzej, ale po obejrzeniu nastepnego mam dosc.
Ci mlodzi lekarze zachowuja sie bardziej jak mlodzi studenci, ktorzy po prostu nie potrafia sie zachowac.
Wiekszosc bohaterow jest denerwujaca, zwlaszcza czarni doktorzy, Alex i Cristina. Nie rozumiem co jest atrakcyjnego w zdaniu "nie nawidze Cie i to sie nie zmieni". Swiadczy to raczej o tym, ze ci chirurdzy sa conajmniej niedojrzali.
Glowna bohaterka wydaje sie byc calkiem spoko, ale czasem dziwnie sie zachowuje. (impuls w windzie, podlizywanie sie szefowej)
Humor dosyc slaby, wolalabym cos powazniejszego.
Ale bywaly tez dobre momenty, np pokazanie licznych pomylek pokazanych przez studentow w ich pierwszych dniach pracy. Bylo to calkiem realistyczne.
Muzyka tez mi sie podoba, robi fajna atmosfere.
Oczywiscie wszystko co jedza w wolnym czasie musi byc niezdrowe. Ogladajac amerykanskie filmy i seriale dochodze do wniosku, ze im tam serwuja tylko chipsy i chamburgery.

ocenił(a) serial na 10
crulova

Nie wiem, ile odcinków/sezonów masz już a sobą, ale na razie wyprodukowano 11 i bohaterowie przeszli świetne metamorfozy, zdziwiłoby cię to, jak zmienił się taki Alex albo Mer. W kazdym razie, nie powinno się oceniać serialu jeśli twoja przygoda z nim trwa tak krótko.