PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122907
6,6 8 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

wiek "starzystów"

ocenił(a) serial na 10

oni wszyscy są ok 40l. Alex ma 39 Mary 40 Georg'e 37 tylko Izzie ma 31. czyli tak w miare

Jake14

to dla mnie skandal, a najbardziej widać po Meredith. Ma zmarszczki i takie już oklapłe ciało,ma takie żyły,trochę jak Madonna ;]

ocenił(a) serial na 8
lays19_91

No po Meredith niestety wiek trochę widać, ale za bardzo mi to nie przeszkadza, bo jest świetna w swojej roli. Po innych chyba już mniej....

użytkownik usunięty
Lexie

mi wlasnie mer pasuje do roli ;) oni wkoncu sa przemeczeni i w ogole a mer jest starsza od pozostalych ze swojej paczki i to wlasnie widac przez te jej zmarszczki ;)

ocenił(a) serial na 10
Jake14

w ostatni odcinku okazało się, że IZZIE ma 29 lat

ocenił(a) serial na 10
krystynka26

no może nie są już najmłodsi, ale zdecydowanie wyglądają dobrze i młodo. chociaż Ellen ma 40 lat to wygląda o wiele lepiej niż inne kobiety w jej wieku, naprawdę. ;)

ocenił(a) serial na 10
strawberryfields_

Zgadam sie z Gueen x D
Mer jest boooska i juz x DD

ocenił(a) serial na 10
McAddie

ja nie mówie że jest. dla mnie idealnie pasuje ale mogłaby być z 10 l młodsza. :/
mi chodzi o to że wszyścy z paczki mają powyżej 35l a grają 26-27 latków.
Szkoda

Jake14

też mi to na początku dziwnie wyglądało, może nawet troszkę przeszkadzało że "stażyści" a większość powyżej 35 lat ale z czasem się już przywykłam :P

Mithra

źle napisałam, miało być że są powyżej 35 a grają jakiś 20parolatków góra 30 a nie że większość ogółem jest po 35 :p