Chuck

2007 - 2012
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23412
6,4 5 krytyków
Chuck
powrót do forum serialu Chuck

Chuck 4x04

ocenił(a) serial na 10

Opinie na temat najnowszego odcinka Chuck Versus The Coup D'Etat. Zapraszam do komentowania.

ocenił(a) serial na 10
Dexter_2465

zapraszam do dyskusji o odcinku na jedynym polskim forum o Chucku: http://forum.chucktv.pl/viewtopic.php?f=11&t=8

ocenił(a) serial na 10
cmp61a

Odcinek obejrzałem dopiero dzisiaj i muszę przyznać że według mnie był lepszy od poprzedniego. Devon z tą swoją nadopiekuńczością mnie czasem rozwala :D. Jeszcze ten jego pomnik :D. Myślałem że padnę. Ciekaw jestem reakcji Caseya jak sie dowie o Morganie i Alex. Niektóre momenty może były trochę naciągane ale i tak cały odcinek bardzo mi się podobał. Jak na razie sezon 4 stoi według mnie na równym, bardzo wysokim poziomie. Co do odcinka to oceniam podobnie jak poprzednie czyli 9/10.

Dexter_2465

Ja daję, podobnie jak poprzednio 8/10 (według mnie nie był tak dobry jak dwa pierwsze) ale był nieco lepszy niż 4x03.
Przede wszystkim było tutaj to czego brakowało mi tydzień temu: chuckowego humoru :). Jak widać nie potrzeba Jeffa i Lestera, żeby odcinek był zabawny (poprzedni też był, ale trochę mało jak na mój gust). Morgan i Casey robią niezłą robotę w dziale humoru i spodziewam się, że dopiero się rozkręcają :D. Awesome i Eli byli jak zwykle awesome a ich miny gdy zobaczyli Chucka w akcji są bezcenne, podobnie zresztą jak mina Chucka gdy wymknęli się z przyjęcia i natknęli się na Eli i Devona. No i oczywiście nie można zapomnieć o Sarze i jej pokazie strojów kąpielowych :D.
Zakończenie nie było tak mocne jak poprzednie, ale muszę powiedzieć, że było bardziej zaskakujące. Chodzi o to, że nie spodziewałem się usłyszeć takie słowa w tym sezonie (a już na pewno nie tak wcześnie w tym sezonie). Widać scenarzyści są przygotowani na każdą ewentualność, włącznie z zakończeniem serialu.

Krisowski

Gdzie wy to oglądacie?

użytkownik usunięty
Maask

http://chucktv.pl/newsy/odcinek-chuck-vs-the-coup-detat-4x04-juz-dostepny/