Chuck

2007 - 2012
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23412
6,4 5 krytyków
Chuck
powrót do forum serialu Chuck

Pokrzepiony informacją o pełnym sezonie dla Chucka chciałbym napisać kilka słów o najnowszym odcinku :).

SPOILERY!!!

Według mnie odcinek 4x05 niemal dorównuje najlepszemu tego sezonu odcinkowi 4x01. Mamy Jeffa i Lestera, może nie w swojej najlepszej formie, ale już całkiem blisko. Dodatkowo byli świetnie wręcz posiłkowani przez parę Casey - Morgan. Ci dwaj na prawdę potrafią rozbawić i widać to było już w poprzednim epizodzie. Sprawy między Chuckiem i Sarą są na razie ustabilizowane na solidnym poziomie i w tym odcinku zeszły niejako na dalszy plan. W mojej opinii to dobrze, bo przecież nie można wypełnić tym tematem każdego odcinka. Scenarzyści porządnie ruszyli z miejsca poszukiwania matki Chucka a zakończenie daje nadzieję, że następny odcinek będzie się kręcił bardzo blisko mamy Bartowski. Czyżby szykował się powrót Lindy Hamilton w roli Mary Bartowski przyszłym tygodniu :) ? W mojej opinii tak właśnie będzie.

Odcinkowi daję solidne 9/10 i czekam już na kolejny :D.

ocenił(a) serial na 10
Krisowski

Odcinek rewelacyjny. Jak dla mnie to najlepszy w tym sezonie. Podobał mi się wątek z pogrzebem Caseya. Jeff i Lester powoli wracają do dobrej formy z poprzednich sezonów. Dobrze że nie skupili się znowu głównie na Chucku i Sarze i ich związku. Zaczynało już się to robić trochę nudne. Zakończenie odcinka wskazuje w końcu na następny odcinek z mamą Chucka. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Boję się tylko że by nie zrobili czegoś takiego jak w Prison Breaku. Na pewno po części przekonamy się za tydzień. Odcinek ma u mnie bardzo mocne 9/10

ocenił(a) serial na 7
Dexter_2465

Macie może polskie napisy do tego odcinka?

ocenił(a) serial na 10
moniag13

Napisów jeszcze nie ma na napiprojekt ani na napisy24. Na razie trzeba się pocieszyć angielskimi. Mam nadzieję że do wieczora będą przetłumaczone.

ocenił(a) serial na 7
Dexter_2465

ok jak juz bedą to proszę o link do nich :)

ocenił(a) serial na 7
moniag13

Ej no i co z tymi napisami?? Kiedy się pojawią?? Już dawno powinny być ;/ Czekam żeby obejrzeć ten odcinek i nie mogę się doczekać;/

ocenił(a) serial na 10
moniag13

No coś długo nie ma. Tydzień temu wyszły już chyba na drugi dzień a tu jak na razie nie ma.

ocenił(a) serial na 7
Dexter_2465

na napiprojekt juz sa :)

użytkownik usunięty
Krisowski

Według mnie tendencja spadkowa, jak narazie coraz gorzej i powoli zmuszam sie do ogladania kolejnych odcinków.