Szpiedzy , cia , tajne sluzby , strzelaniny jak masz 10-15 lat to serial dla ciebie
No i przez to ,,no i?" widać jakie masz pojęcie o kultowych filmach. No cóż, ale czego się wymaga od wielbiciela ,,gotowych na wszystko"...
Az mi ciebie zal
1) nie jestem fanem gotowych na wszystko jezeli to ze wrzucilem materialy za 26 pkt do tego serialu o tym swiadczy to zazdroszcze "ynteligencji" ,
2) Bond jest i bedzie chlamem i tandeta, zloczyncy probujacy zniszczyc swiat, gadzety z d*py, stzrelaniny, wybuchy, na kazdym kroku piekne kobiety i inne badziewia jarajace gimbusow , film dla bezmozgich idi***w , jest kultowy bo to filmy mlodosci dla wielu i wspominaja z sentymentem jak to na niego chodzili do kina i jak to pieknie bylo byc mlodym 30 lat temu , ot co mam do powiedzenia
Po przeczytaniu Twojej wypowiedzi dam sobie spokój z dyskusją. Jak chcesz się wypowiadać to pisz normalnym językiem, a nie slangiem... A po drugie twoja wypowiedź kłóci się ze sobą. Wspominają z sentymentem? Czyli oglądali i ,,jarali" się tym filmem, czyli wnioskując to idioci i bezmózgi. Mi także trochę Ciebie żal, mogę powiedzieć, że South Park oglądają osoby w wieku gimnazjalnym których śmieszą fekalia, przekleństwa i okrucieństwo, choć jakoś Tobie się podoba.
Chyba zeby wydac opinie trzeba zobaczyc chociaz troche? i nie ogladam a ogladalem po 5 odcinkach sobie odpuscilem
gratz za brak mozgu
szczerze - czy oglądasz czy nie - kompletnie mnie to nie obchodzi. napisałem jedynie, że sam masz zapewne 10-15 lat (patrz Twoje posty wyżej).
może jakieś konkrety? jeśli obecność szpiegów/cia/strzelanin, oznacza przeznaczenie dla odbiorców 10-15lat, to 90% kina z tego gatunku jest dla dzieci.
Serial nie jest wybitny, ale z pewnością nie jest dnem
Lekki pastiż kina akcji w połączeniu z komedią[czasem mniej, czasem bardziej udaną], dodatkowo piękna Yvonne - cóż więcej trzeba? ;]
7/10