PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=406378}

Chuck

2007 - 2012
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23328
6,6 8 krytyków
Chuck
powrót do forum serialu Chuck

DNO

użytkownik usunięty

Szpiedzy , cia , tajne sluzby , strzelaniny jak masz 10-15 lat to serial dla ciebie

Ok, do tych kategorii można zaliczyć Bonda...

użytkownik usunięty
Altec

No i?

No i przez to ,,no i?" widać jakie masz pojęcie o kultowych filmach. No cóż, ale czego się wymaga od wielbiciela ,,gotowych na wszystko"...

użytkownik usunięty
Altec

Az mi ciebie zal
1) nie jestem fanem gotowych na wszystko jezeli to ze wrzucilem materialy za 26 pkt do tego serialu o tym swiadczy to zazdroszcze "ynteligencji" ,
2) Bond jest i bedzie chlamem i tandeta, zloczyncy probujacy zniszczyc swiat, gadzety z d*py, stzrelaniny, wybuchy, na kazdym kroku piekne kobiety i inne badziewia jarajace gimbusow , film dla bezmozgich idi***w , jest kultowy bo to filmy mlodosci dla wielu i wspominaja z sentymentem jak to na niego chodzili do kina i jak to pieknie bylo byc mlodym 30 lat temu , ot co mam do powiedzenia

Po przeczytaniu Twojej wypowiedzi dam sobie spokój z dyskusją. Jak chcesz się wypowiadać to pisz normalnym językiem, a nie slangiem... A po drugie twoja wypowiedź kłóci się ze sobą. Wspominają z sentymentem? Czyli oglądali i ,,jarali" się tym filmem, czyli wnioskując to idioci i bezmózgi. Mi także trochę Ciebie żal, mogę powiedzieć, że South Park oglądają osoby w wieku gimnazjalnym których śmieszą fekalia, przekleństwa i okrucieństwo, choć jakoś Tobie się podoba.

to już wiemy, dlaczego oglądasz.

użytkownik usunięty
Quox

Chyba zeby wydac opinie trzeba zobaczyc chociaz troche? i nie ogladam a ogladalem po 5 odcinkach sobie odpuscilem
gratz za brak mozgu

szczerze - czy oglądasz czy nie - kompletnie mnie to nie obchodzi. napisałem jedynie, że sam masz zapewne 10-15 lat (patrz Twoje posty wyżej).

użytkownik usunięty
Quox

20

no patrz, a zachowujesz się, jakbyś miał co najmniej 5 lat mniej ;D

ocenił(a) serial na 9

może jakieś konkrety? jeśli obecność szpiegów/cia/strzelanin, oznacza przeznaczenie dla odbiorców 10-15lat, to 90% kina z tego gatunku jest dla dzieci.
Serial nie jest wybitny, ale z pewnością nie jest dnem
Lekki pastiż kina akcji w połączeniu z komedią[czasem mniej, czasem bardziej udaną], dodatkowo piękna Yvonne - cóż więcej trzeba? ;]

7/10

ocenił(a) serial na 9
volt_84

Amen! =D

ocenił(a) serial na 6

fake7714 jesteś chyba bardzo ponurym człowiekiem bo według mnie masz racje co do jakości scen scen akcji, również mnie irytuje no i te gadki o uczuciach ale mimo to serial ogląda sie przyjemnie a jego atutem jest swietny humor