PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=406378}

Chuck

2007 - 2012
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23328
6,6 8 krytyków
Chuck
powrót do forum serialu Chuck

Bez wątpienia przechwałki producentów o tym że będzie to najlepszy koniec sezonu się sprawdziły, trochę dziwnie poprowadzony ten wątek z ślubem na końcu ale po za tym wszystko było GENIALNE, było wszystko to co najlepsze w chucku czyli akcja i humor z odrobiną napięcia, niektóre teksty bohaterów wywoływały u mnie ogromne salwy śmiechu np. casey mówiący "it's so many russians" czy końcowe "guy's i know kung-fu" do tego świetne retrospekcje chuck'a i sary, uogólniając nie mam pojęcia jak twórcy chcą się zmieścić w tych trzynastu odcinkach i czemu NBC morduje jedną z niewielu kur jakie im pozostały i nie generuje strat, po takim finale można mieć tylko nadzieje że coś dotrze do NBC i pozwolą nam się cieszyć chuckiem jeszcze długi czas.

ocenił(a) serial na 8
ShasOBrawleR

Zgadzam sie! :) Byl to genialny odcinek, zakonczenie calkowicie nieoczekiwane. Szef NBC powiedzial, ze seria bedzie przedluzona w wypadku znacznego wzrostu frekwencji, a jestem pewien ze dzisiaj w nocy byla ona ogromna. Mysle ze te dwa ostatnie odcinki, tym ktorzy juz watpili w ten serial, udowodnily, ze caly czas sa nowe pomysly i Chuck ma wiele do zaoferowania. Nie moge sie doczekac wrzesnia! :)

ocenił(a) serial na 10
booogi

Ostatni odcinek REWELACYJNY! Strasznie mi się spodobał motyw z nową ich własną jakby organizacją. Tylko nie podoba mi się to że Morgan wgrał sobie intersekt, do niego pasuje brak jakichkolwiek umiejętności a tu psikus -będzie na równi z Sarą i Caseyem (z Chuckiem na razie nie, no bo w końcu bez interesktu nie jest najlepszy)

ocenił(a) serial na 6
ShasOBrawleR

Odcinek ok, ale mam duzy problem z tym co sie dzieje. Przez pierwsze sezony mozliwosc wgrania sobie intersektu do glowy bylo czyms niewiarygodnym bylo czesto mowione, ze chuck musi byc w jakis sposob "specjalny" a teraz wyglada na to, ze kazdy moze go miec i nic nie stoi na przeszkodzie....mam nadzieje, ze na samym poczatku przyszlego sezonu [spoiler] Morgan szybko straci intersekt bo bedzie z nim cos nie tak...inaczej nie wiem czy bede w stanie wysiedziec przez finalowy sezon.

Private

Jestem tego samego zdania.

ocenił(a) serial na 10
ShasOBrawleR

A jak sądzicie co ten Agent CIA miał namyśli gdy Chuck powiedziałem ze jego ojciec Stephen Bartowski nie żyję ???? a Gość się zaśmiał... ?? Czy to możliwe ze jego ojciec jakimś cudem został uratowany i żyje ????

ocenił(a) serial na 6
ShasOBrawleR

"Russians, so many Russians", przez tekst i minę Casey'a musiałam spauzować bo śmiałam się chyba przez pięć minut. I na na koniec, kiedy planują urządzenie Zamku ta jego błoga mina mówiąca: "jaką broń można za to kupić". Mam nadzieję, że Morgan przestanie być Intersektem już w pierwszym odcinku następnego sezonu.

Ale zapowiada się świetne, mamy rządowy spisek dotyczący Chucka i jego rodziny. Wyśmianą śmierć ojca, Chucka i Sarę jako właścicieli Buy More z własną tajną organizacją. Nie mogę się doczekać!

Eyre

Morgan intersektem? :D nie no padnę zaraz :D
gwarancja humoru w 5(ostatnim) sezonie będzie :D
jedno mnie zastanawia, częścią jakiego planu było to wszystko?
hmm
nic czekać do września pozostaje :)

ocenił(a) serial na 10
dj_mieciu89

Jaworski_miroslaw - pewnie nie zyje ale chodzilo wlasnie o ten spisek, ze jego smierc byla czescia planu, tak mi sie zdaje;]
Odcinek bomba, ten ich spisek jest swietny ale ten intersekt no kurde lubie morgana ale bez przesady:D
Jesli sie nie myle, poprawcie mnie, te okulary co zalozyl morgan nie maja w sobie Intersetka 2, te okularki dal dla Chucka Bryce w 2 sezonie a to byla wersja pierwsza

miszka92

Odcinek Finałowy bardzo fajny, ale jestem zawiedziony. Przesadzili z tym Morganem, mam nadzieje, że jakoś szybko go usuną u Morgana. Na początku serialu było wiadomo, ze do wgrania intersekta trzeba mieć predyspozycje, niedługo dadzą intersekta Jeffsterowi. Mieli dobrą okazję do zakończenia serialu z klasą , mianowicie sytuacją w limuzynie.: Kierowca pyta się Państwa Młodych, gdzie chcą jechać oni na lotnisku i bach koniec. Mam nadzieje, że 5 sezon będzie dobry, ale Morgan jako ogarniający agent porażka. Jak myślicie czy te okulary były jednorazowe czy jeszcze będzie można je użyć??
P.S Postać Volkofa też budzi u was ogromną sympatię??

ocenił(a) serial na 10
marcoxp1233

Nie wiem jak to zaplanowali w 5 sezonie... ale tak jak i mój poprzednik myślę ze szybko go usuną z Morgana :P Miszka92 te okulary zawierały uaktualnienie danych do intersekta. "Intersect update" Sprawdź a zobaczysz taki napis :) A pamiętacie na początku sezonu Frost użyła urządzenia do kompresji na Chucku ? to jeśli dobrze widziałem to nie usunęli Chuckowi intersekta a jedynie zastosowali kompresję... czyli kto wie może go odzyska w 5 sezonie...

ocenił(a) serial na 10
miszka92

co do okularów to tam była karteczka. " For Chuck from Backman" także to nie te okulary od Bryce'a.

użytkownik usunięty
ems1111

A ta kartka nie była przypadkiem do całego pudła?

Eyre

Ostatni odcinek był po prostu oszałamiający! W ogóle końcówka 4 sezonu była MOCNA i lepsza niż 3 :). "Russians, so many Russians" i te miny Casey'a są totalnie przezajebiste; nigdy nie wyrabiam ze śmiechem :). Ale chyba najlepsza akcja to ta z dwa epizody wstecz.... z tą matką późniejszego Volkoffa jeśli się nie mylę. Jego stwierdzenie, że kocha tę kobietę i jak mu rosła w oczach :D - coś niesamowitego.

Ten serial jest jednym z najlepszych, jakie kiedykolwiek miałem okazję oglądać. I chociaż zagrania z Volkoff Industries w 4 sezonie nie wyglądały za różowo to genialnie z tego wybrnęli. Myślałem nawet, że to ostatnie potyczki Chucka i zakończenie serialu, a tu proszę taka niespodzianka :). Jestem całym sercem z nimi aby pociągnęli 5 serię tak, jak końcówkę 4! :)

ocenił(a) serial na 9
ShasOBrawleR

Coś nie widzę Morgana jako intersekt ;/

użytkownik usunięty
DRSRng

Spokojnie, pewnie jeszcze nas pozytywnie zaskoczą ;)

informacja co do oglądalności, odcinka finałowego (season finale)
słaby wynik oglądalności Chucka :(
odcinek finałowy zobaczyło 4.47mln ludzi ...
dla porównania finałowy odcinek Castle oglądnęło ponad 13mln ludzi.

potwierdzenie:
http://i53.tinypic.com/ok8w8y.jpg

dj_mieciu89

HIMYM też ładnie pociągnął. Zobaczcie jaka jest oglądalność Amerykańskiej wersji Tańca z Gwiazdami. Jak takie coś się może ludziom podobać??

ocenił(a) serial na 7
ShasOBrawleR

Finał super.
Scena z kościołem, jak było tam napisane coś o pogrzebach, a niżej... Bartowski's Wedding. Przez 0,5 sekundy myślałem, że Sarah umarła.
Powiem tak: Chuck'a mógłbym oglądać jeszcze długo i długo, szkoda ze 5 sezon będzie ostatnim. Uwielbiam Zachary Leviego.

ocenił(a) serial na 9
mateusz8868

Dla mnie to trochę za krótko zatrzymali się przy tym napisie o pogrzebie, za mało czasu było na to, żeby widz wstrzymał oddech etc.
A Morgan intersektem... porażka. Jeśli dalej nim będzie, to skończę oglądać ten serial po pierwszych kilku odcinkach 5 sezonu...

ocenił(a) serial na 10
Wwerk

Morgan jako Intersekt, jeśli będzie nim długo, to zapewne troszkę mniej ważną ścieżką podąży niż sam Chuck. Zakończenie serialu było bardzo dobre, chodź nie mogę się pozbyć uczucia, że było to tylko wyobrażenie Sary w śpiączce. Ja wiem, że to mało prawdopodobne by takie zakończenie było, ale uczucia pozbyć się nie mogę.

ocenił(a) serial na 9
jakubeczek89

@jakubeczek89:
Odnośnie Morgana - no niby zapewne tak, ale i tak już to nie będzie to samo... Mimo wszystko, Chuck to Chuck. :)