Chuck

2007 - 2012
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23412
6,4 5 krytyków
Chuck
powrót do forum serialu Chuck

Świetny wątek z tą dziewczyna z samolotu,mam nadzieje że może coś miedzy nimi sie utworzy tak żeby Sara był troche zazdrosna.Mam nadzieje ze Hanna pojawi sie w następnych odc

P.S Już myślałem ze ładniejszej kobiety niż Sara w ty serialu nie zobacze,jednak sie myliłem

ocenił(a) serial na 10
qwerty123321

Którym odcinku jest ten wątek mógłbym się dowiedzieć?

paprzycki

W najnowżym 03x05

............................

ocenił(a) serial na 10
qwerty123321

No nie wiem czy ladniejsza ale bardzo dobrze, ze pojawila sie Hanna;p Chyba nie chcemy zeby wszystko sie skonczylo miedzy Chuckiem i Sara ale odrobina zazdrosci nie zaszkodzi:D

pawelek2103

Nie oglądałem jeszcze nowych odcinków ale przypuszczam ze chodzi o Kristin Kreuk z "tajemnic smalvville" ale u Yvonne Strahovski ma polskie korzenie a jak wiadomo wszystkie polki ładne są.:D

ocenił(a) serial na 10
Dawidek33

Popieram "Dawidka33" Sarze według mnie nikt nie dorówna urodą xD Na drugim miejscu jeśli chodzi o mnie mogła by się znaleźć jego chwilowa dziewczyna z I sezonu graną przez Rachel Bilson

paprzycki

o Gustach sie nie dyskutuje :)
Pozdro :)

...

ocenił(a) serial na 8
qwerty123321

ja tam wole brunetki:d

ale jesli chodzi o ten watek z kruek to ciekawie to rozwiazali
jestem teraz po 6 odcinku i mam jadzieje ze bedzie jeszcze w kilku nastepnych przynajmniej :D

a i fabyła sie niezle rozkreca. szkoda ze planuja tylko 13 odcinków:(

maxx69

Z tego co mi wiadomo zaplanowali nie 13 odcinków ale 19 tak bynajmniej jest podane na stronie serialu. Ale to wszystko możne się zmienić. w nie długim czasie się wszystko okaże.

użytkownik usunięty
Dawidek33

Jeśli tak bardzo pragniesz zaimponować słownictwem to sprawdź wcześniej znaczenie słowa 'bynajmniej'. Podpowiedź: nie, to nie 'przynajmniej'.

Mam nadzieję, że nie poprzestaną na trzecim sezonie, póki co oglądalność kształtuje się podobnie do drugiego (prawie 7.5mln), to dobrze wróży.

Można długo dyskutować no tez mam nadziej ze będzie dalej. A na temat postu to sądzę ze "Hanna" jest agentem Kręgu, ale mogę się mylić. dowiemy się nie długo.