Świetny wątek z tą dziewczyna z samolotu,mam nadzieje że może coś miedzy nimi sie utworzy tak żeby Sara był troche zazdrosna.Mam nadzieje ze Hanna pojawi sie w następnych odc
P.S Już myślałem ze ładniejszej kobiety niż Sara w ty serialu nie zobacze,jednak sie myliłem
No nie wiem czy ladniejsza ale bardzo dobrze, ze pojawila sie Hanna;p Chyba nie chcemy zeby wszystko sie skonczylo miedzy Chuckiem i Sara ale odrobina zazdrosci nie zaszkodzi:D
Nie oglądałem jeszcze nowych odcinków ale przypuszczam ze chodzi o Kristin Kreuk z "tajemnic smalvville" ale u Yvonne Strahovski ma polskie korzenie a jak wiadomo wszystkie polki ładne są.:D
Popieram "Dawidka33" Sarze według mnie nikt nie dorówna urodą xD Na drugim miejscu jeśli chodzi o mnie mogła by się znaleźć jego chwilowa dziewczyna z I sezonu graną przez Rachel Bilson
ja tam wole brunetki:d
ale jesli chodzi o ten watek z kruek to ciekawie to rozwiazali
jestem teraz po 6 odcinku i mam jadzieje ze bedzie jeszcze w kilku nastepnych przynajmniej :D
a i fabyła sie niezle rozkreca. szkoda ze planuja tylko 13 odcinków:(
Z tego co mi wiadomo zaplanowali nie 13 odcinków ale 19 tak bynajmniej jest podane na stronie serialu. Ale to wszystko możne się zmienić. w nie długim czasie się wszystko okaże.
Jeśli tak bardzo pragniesz zaimponować słownictwem to sprawdź wcześniej znaczenie słowa 'bynajmniej'. Podpowiedź: nie, to nie 'przynajmniej'.
Mam nadzieję, że nie poprzestaną na trzecim sezonie, póki co oglądalność kształtuje się podobnie do drugiego (prawie 7.5mln), to dobrze wróży.