Już ponad rok temu skończyłam oglądać Chucka, i jakoś strasznie brakuje mi tego serialu :C Też
tak macie ? Czy Chuck według was to był dobry serial? I którego bohatera lubiliście najbardziej ?
Oj bez przesady, znajdź nowy serial i tyle ;p mnie też trudno było zapomnieć, ale kto wie, może będzie kontynuacja, skoro po tylu latach zrobiono kontynuacje veronici mars, to możę i chuck'a to cheka xDD
Poza tym dużo o tym mówi Zachary Levi i on byłby chętny na to więc i coś czuję iż będziemy mogli jeszcze raz ich obejrzeć :)
Ostatnio na NERD HQ Zac mówił o filmie. Powiedział, że za 2, 3 lata może zaczną pracę na filmem. Na Comic-conie też mówił, że już rozmawiał z Warner Bros i oni nie powiedzieli nie.
To o tym nie słyszałem, tylko o tym, że załoga chucka jest chętna na film, a rozważają możliwość zebrania kasy w ten sam sposób co veronica mars.
O tym też coś słyszałam. Zac bardzo się stara, bo ciągle gdzieś czytam, że szuka ludzi i sponsorów. Jednak na razie ma inne zobowiązania i brakuje mi czasu na jakieś większe działania. Ostatnio na Broadway'u gra, bo dużo o tym mówił na NERD HQ.
Zostało mi kilka odcinków do obejrzenia, ale tak sobie pomyślałem, że fajnie byłoby obejrzeć kiedyś Bonda z bohaterami Chucka w rolach głównych.
Dobry pomysł :) Tylko pewnie zrobili by taką parodię, trochę śmieszną, bo z bohaterami Chucka, to tylko na wesoło :) Aktorzy świetnie grali.
Ja po prawie rocznej przerwie odświeżyłem sobie serial. Pamiętam, że rok temu po skończeniu serialu miałem lekkiego doła przez 3 dni i nie wiedziałem co robić :D Ulubiona postać? Jak dla mnie Sarah, ale wszyscy są świetni. To jest chyba największa zaleta tego serialu - fenomenalne postacie i relacje pomiędzy nimi.