Dziwne. Oglądałem wszystkie odcinki Chucka przynajmniej raz i jedyne wzmianki o dziecku jakie pamiętam to dziecko Ellie i wzmiankę Chucka o dziecku, że on i Sarah mogą być następni ale tak to nic poza tym. Chamy z NBC. Teraz będę siedział i się głowił o co chodzi :P
skoro shaw jej o tym powiedzial, czy on przypadkiem nie jest ojcem? dzwina akcja weszla do fabuly
A może odnosi się ta kwestia do trzeciego sezonu? Jakby nie patrzeć to Shaw i Sarah byli ze sobą przez jakiś czas. Może Sarah usunęła wtedy ciążę lub straciła dziecko. Bardzo ciekawe zagranie ze strony scenarzystów. Ciekawe, co wymyślili dalej. Jestem tylko ciekawy o jakich Węgrzech Shaw mówił....
a nie sądzicie że bardziej prawdopodobne jest to że to jest dziecko z przeszłości? dziecko z czasów gdy jeszcze nie znała chucka a shaw dowiedział się o nim z przebłysku,tak jak o brudach deckera i bliznach sary, to rodzi pytanie dlaczego chuck o nich nie wiedział gdy jeszcze mial intersektra ale biorąc pod uwage zgrzyty w scenariuszu jak naprzykład to ze w piatym sezonie nagle dowiadujemy sie ze chuck jest znanym hakerem to moze byc prawdopodobne
Serio, reżyser Chucka dał popalić w 7 odcinku 5 sezonu. Szczególnie ostatnia scena. Osobiście mnie to lekko podrażniło natomiast można wywnioskować że kolejne odcinki będą 'czadowe'.
Ja osobiście uważam ze to powinno sie skończyć w tym momencie podczas świąt. Dostali prace w CIA. Zamknęli Shawa i na tym powinno się skończyć. Teraz to jest wymyślanie na siłe nowych odcinków. Niemniej jednak 5 sezon trzyma poziom pierwszych sezonów z czego jestem zadowolony bo przez 4 przeleciałem z niechęcią.
Prawda, pierwsze 3 sezony były b. dobre; 4 oglądałem tak średnio zainteresowany... piąty zaś jest znów dobry.
Nie no 5 sezon jest spoko ale te wszystkie spiski za szybko sa rozwiazywane. 4 sezon od mniej wiecej 12 odc do 17 to porazka. Liczylem tez ze chuck odzyska intersekta przeciez to glowny wątek byl w sezonach 1-4.
Jeszcze akcja z intersektem 3.0 - najpierw tylko ojciec chucka mogl go zrobic. potem szajka w jakiejs piwnicy a teraz Shaw za pomoca jakiegos pudelka... niedlugo Big Mike bedzie kung fu uprawial;p zreszto jak za pomoca bazy danych CIA Shaw moglby "lapac kule w zęby"?
Też myślę, że chodzi o dziecko z przeszłości. Może Chuck nic o tym nie wiedział bo może Show miał jakąś nową wersję Intersekta( chodź trochę w to wątpię) ? Albo po prostu dowiedział się z od kogoś, pewnie próbował sie coś dowiedzieć czegoścwięcej o Sarze skoro zabiła jego żone ?
a może kiedy Sara i Shaw byli razem, ona zaszła w ciąże, urodziła i oddała np tym Węgrom
Ale Shaw i Sara nie byli ze sobą przecież aż 9 miesięcy a po za tym w między czasie mieli kilka misji było by przecież widać.
Ale widziałam zwiastun 8 odc. i były tam jakieś wspomnienia Sary. Myślę iż Sara mogła być wcześniej w ciąży, a Shaw się jakoś o tym dowiedział ...