Witam.Oglądam wiele seriali zaczynając od one tree hilla i gosip girla przez jericho deztera prisona losta veronice mars az po harper island no bylo ich kolo 15 wszystkoch i zastanawiam sie czy nie zabrac sie za chucka??? Wciaga serial?? prosze o rade czy warto ?? albo jaki serial warto jeszcze ogladac......
Ja oglądałem Prisona, Lost, House, Desperate Housewives, Dextera, Soprano, Monka i też nie wiedziałem czy zabrać się za Chucka, ale jak już się wziąłem to byłem zachwycony.
Jak dla mnie Chuck to 10/10
Szczerze polecam!
Zapomniałem dodać, że mnie po pierwszej minucie już wciągnął i przez kolejne 5 dni co noc do 4 rano oglądałem Chucka. Teraz nawet sobie niektóre odcinki jeszcze raz oglądam, bo ten serial jest po prostu genialny.
Boli mnie tylko, że na 3 sezon trzeba czekać do marca 2010.
Jak najbardziej świetny serial, 1 sezon jest dobry, ale w drugim totalnie wrzucają 5 bieg i utrzymują bardzo wysoki poziom przez cały czas ,a końcówka 2 sezonu - ostatnie 4 odcinki jest po prostu genialna.
Tutaj masz taki preview 2 sezonu (kilku pierwszych odc), nagrywane z kamery rok temu na comic-con, ale niezłej jakości - daje w sumie niezły wgląd czego można się po serialu spodziewać:
http://www.youtube.com/watch?v=lX7czCEk4UU