Chuck

2007 - 2012
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23412
6,4 5 krytyków
Chuck
powrót do forum serialu Chuck

Witam.Oglądam wiele seriali zaczynając od one tree hilla i gosip girla przez jericho deztera prisona losta veronice mars az po harper island no bylo ich kolo 15 wszystkoch i zastanawiam sie czy nie zabrac sie za chucka??? Wciaga serial?? prosze o rade czy warto ?? albo jaki serial warto jeszcze ogladac......

qwerty123321

Ja oglądałem Prisona, Lost, House, Desperate Housewives, Dextera, Soprano, Monka i też nie wiedziałem czy zabrać się za Chucka, ale jak już się wziąłem to byłem zachwycony.

Jak dla mnie Chuck to 10/10
Szczerze polecam!

delpiero105

Zapomniałem dodać, że mnie po pierwszej minucie już wciągnął i przez kolejne 5 dni co noc do 4 rano oglądałem Chucka. Teraz nawet sobie niektóre odcinki jeszcze raz oglądam, bo ten serial jest po prostu genialny.

Boli mnie tylko, że na 3 sezon trzeba czekać do marca 2010.

ocenił(a) serial na 10
qwerty123321

Jak najbardziej świetny serial, 1 sezon jest dobry, ale w drugim totalnie wrzucają 5 bieg i utrzymują bardzo wysoki poziom przez cały czas ,a końcówka 2 sezonu - ostatnie 4 odcinki jest po prostu genialna.

Tutaj masz taki preview 2 sezonu (kilku pierwszych odc), nagrywane z kamery rok temu na comic-con, ale niezłej jakości - daje w sumie niezły wgląd czego można się po serialu spodziewać:

http://www.youtube.com/watch?v=lX7czCEk4UU

qwerty123321

Bardzo fajny serial komediowy no i boska Yvonne Strahovski...Mega wyczesana foka.

ocenił(a) serial na 5
qwerty123321

Mi podobał się średnio. Jest oczywiście trochę zabawnych scen, kilka pięknych kobiet, lecz jako całość nie zachwyca. Może trochę przez dawkę komputerowych głupot, na które ciężko patrzeć mimo przymrużenia oka. W razie nadmiaru wolnego czasu można obejrzeć.