Chuck

2007 - 2012
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23412
6,4 5 krytyków
Chuck
powrót do forum serialu Chuck

Po Desperatkach i Dexterze mam ochote na kolejny serial.Czy warto oglądać ten serial i dlaczego?

pepetka1

Warto dla poprawy humoru. Serial ten jest nieco infantylny i naiwny, ale przede wszystkim bardzo zabawny. Niektóre dialogi rozśmieszają do łez. Doskonała rozrywka na smętne przedwiosenne wieczory. Polecam.

ocenił(a) serial na 10
chinska_konserwa

Zgadzam się z przedmówcą. Dodam jeszcze od siebie ,że świetny soundtrack jest.

pepetka1

Jesli oczekujesz czegos na poziomie Dextera to sie zawiedziesz.
To nie jest serial ze swietnym scenariuszem i niespodziewanymi zwrotami akcji tylko prosta komedyjka podczas ktorej pare razy w ciagu odcinka sie usmiechniesz. Akcja jest prosta i powtarzalna.
Plusy serialu to na pewno piekna blondynka w roli głownej.
Gra aktorska oczywiscie niższych lotow ale po tego typu produkcjach dla niewymagającego widza nie można mieć innych oczekiwań.
Dla mnie 5/10 (2pkt za Sare ;)

ocenił(a) serial na 9
bratdextera

Serial może się podobać, jeśli chodzi o wątek "sklepowy". Fajny klimat i naprawdę zabawne dialogi. Wątek szpiegowski niestety słabszy i powtarzalny.

pepetka1

Ja desperatkom i dexterowi mówię NIE NIE NIE. A Chuck jest dla mnie genialny. Czemu? Bawią mnie dialogi, postacie. Humor mi się poprawia zawsze jak oglądam ten serial. Słaby wątek szpiegowski? Hmm mi on po prostu pasuje do tego serialu:)

ocenił(a) serial na 10
pepetka1

Jezeli szukasz powaznego serialu ze skomplikowana fabula i masa przeplataacych sie watkow to to nie est serial dla ciebie... ale jesli szukasz przyjemnego nieskoplikowanego serialu do ktorego nie bedziesz podchodzil smiertelnie powaznie to na pewno nie bedziesz zawiedziony...
Jezeli szukasz fajnych watkow szpiegowskich to zdecydowanie lepszym wyborem bedzie Burn Notice...

marekzn

Burn Notice jest super :)

ten sobie sciagne jeden odcinek i zobaczymy

ocenił(a) serial na 10
Baby_Firefly

Ja Burn Notice widział z 10 odcinków. Fajny ale Chuck lepszy.

Wojtek_dpo

nie powiedzialabym ze lepszy raczej nie, 'Chuck' jest bardziej dziecinny, dla mlodziezy zapewne no ale ogladam od czasu do czasu

ocenił(a) serial na 10
Baby_Firefly

Jestem właśnie po obu sezonach Burn Notice i mimo, że serial ok, to w porównaniu z Chuckiem dużo bardziej powtarzalny, praktycznie każdy odcinek jest identyczny, z powoli posuwającym się w tle wątkiem głównym.

Generalnie Chuck jest bardzo zabawny, z super postaciami i generalnie ciekawą fabuła, która na początku jest trochę powtarzalna, ale w drugim sezonie bardzo nabiera tempa - ostatnie 6 odcinków drugiego sezonu są genialne.

ocenił(a) serial na 10
pepetka1

oj, warto :D
za wszystko. ;) ale chyba najbardziej za ten humor, sceny z Buy More są niepowtarzalne. xD