PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=243791}

Clara Sheller

2005 - 2008
7,3 113  ocen
7,3 10 1 113
Clara Sheller
powrót do forum serialu Clara Sheller

Trochę późno, ale nagram. 6 epizodów to trochę mało jak na sezon. Chyba będzie ciekawy.

squallaz

I występuje tam koleś (Frédéric Diefenthal) co gra gliniarza Emilien Coutant-Kerbalec'a w serii TAXI

squallaz

no jestem Po obejrzeniu pierwszego odcinka. Mnie się bardzo podoba, choć 'tego typu' serial jak Berlin,Berlin czy Na fali czy jakoś tak (emitowany w tvn na początku istnienia stacji rok 1997 lub 1998) były w polskiej tv. Ciekawe, że TVP o porze nawet do zniesienia dla kogoś, kto na 9 nie ma kieratu, kupiła i emituje serial, gdzie temat homo jest na pierwszym planie. Będę śledził kolejne odcinki jeśli nic nie stanie na przeszkodzie, np. obowiązek pracy od godzin porannych:)

tobin

Mnie się pierwszy odcinek bardzo spodobała a sama Clara to wypisz - wymaluj JA :-))

tobin

Serial ciekawy, można obejrzeć. Mi bardziej przypomina (nawet trochę scenariuszowo) polską Magdę M. :)

squallaz

hej, masz moze wszystkie dotychczas emitowane odcinki clary sheller? bo nie obejrzałem pierwszego....poza tym chetnie obejrzałbym sobie jeszce raz bo bardzo mi sie podoba a w internecie ejst do sciagnięcia tylko oryginalna czyli francuska wersja a moj francuski jest bardzo kiepski...poza tym nie ma nigdzie angielskich napisów, o polskich juz nie wspominając....

bartnyc

Narazie nagrałem sobie wszystkie z TVP2.

squallaz

Oj, to chyba byłabym zainteresowana tymi odcinkami... Wczorajszy był super, ten trójkącik he he :-))

Ewi

Jak tego dokonamy?........Jak za krótki?????????

squallaz

Myślę, myślę i nie mogę wymyślić... Jakieś propozycje???

Ewi

3207557 powinno wszystko załatwić. Czekam :-)

ocenił(a) serial na 9
squallaz

minęło trochę czasu, ale chciałabym podpiąć się pod prośbę:) czy ktoś posiada polską/angielską wersję Clary Sheller?? taki świetny serial, a francuskiego nie umiem w ząb :(

squallaz

nie ma powtórki tego odcinka ostatniego? bo nie obejrzalam, a cholera chcialabym...

Redrum

nie ma powtórki. ej własnie ja tez nie obejrzałam tego odcinka :/. może mógłby ktoś napisać co się wydarzyło w tym ostatnim odcinku ?? byłabym bardzo wdzięczna :). pzdr

squallaz

tylko 6 odc. to niewiedziałam...to dlatego nie ma już w programie telewizyjnym...szkoda...może na necie bedzie serialik :)

Paz_Vega

Wczoraj skończyłem oglądać serial i daje radę. Chociaż myślałem, że Clara będzie z pedziem :-D

Takie coś znalazłem hehe

http://www.dailymotion.com/video/x6knng_clara-sheller-saison-2_news

http://programmes.france2.fr/clara-sheller/