o czym jest ten serial i gdzie można odcinki polskie ściągnąć??Z góry dzieki!!
ja tez i bardzo mi sie spodobal i chce by go wyemitowali :)napisalam nawet list z prosba o wyemitowanie clase 406 to tv 4 i jak byscie mogli/ly to wysylajcie tez bo im wiecej osob tym lepiej :)
Droga redakcjo TV4!
Zwracam się do państwa z prośbą o wyemitowanie na TV4 popularnego serialu młodzieżowego - ''Clase 406''.
''CLASE 406" to kolejna telenowela producenta Rebelde - Pedro Damiana.
Emisja serialu '' REBELDE '' podbiła już serca wielu fanów w całej Polsce teraz czas na Clase 406.
Ponadto występuję w niej dużo aktorów z Rebelde. Prawie wszyscy z RBD: Anahi, Dulce Maria, Alfonso Herrera i Christian Chavez. Poza tym Grettel Valdez(w Rebelde Renata Lizaldi) i Maria Fernanda Garcia(Alicia Salazar). ''Clase 406" opowiada o losach uczniów. Bohaterzy nie uczą się w elitarnej szkole typu Elite Way School. To zwykła szkoła.
Poprzez codzienne oglądanie odcinków wiele osób, szczególnie młodzież mogłaby wzorując się na uczniach szkoły rozwiązywać swoje problemy i również znaleźć swój sposób na życie.
W telenoweli CLASE 406 wystepuje wiele wątków takich jak gwałt, młodzieńcze zawody miłosne, próby samobójstwa, oszustwa itp...
Jeżeli nie uda się państwu puścić tej telenoweli podczas gdy lecą Zbuntowani czyli Rebelde to bardzo proszę , żeby została puszczona po tym jak 3 sezon Zbuntowanych już się skończy.
Mam nadzieję, że rozpatrzą państwo moją prośbę pozytywnie i wykupią telenowele ''Clase 406'' oraz że wyemitują ją na swoim kanale bo jestem pewna, że dzięki temu oglądalność TV4 ulegnie sporej zmianie i przed telewizory zasiądzie jeszcze większa grupa osób.
Z wyrazami szacunku,
IMIE
troche sciagnelam po tobie magdalena clase 406 bo czytalam twoj list i mam nadzieje ze sie nie gniewasz :)
chyba na tv4 nie ma co liczyc ze wyemituja bo wczoraj ogladalam jak reklamowali nowa telenowele ktora bedzie emitowana we wrzesniu :( pewnie po zbuntowanych no i jeszcze jest nie igraj z aniolem...ja napisalam jeszcze do pulsu to przynajmniej odpisali ze sie zastanowia a tv4 ani razu mi nie odpisali a wysylalam mnostwo wiadomosci
''rodzina sorrano'' ale w sumie nie wiem czy to telcia...teraz to chyba lepiej licze na puls ze wyemituja