PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=117994}

Clase 406

2002 - 2003
7,9 187  ocen
7,9 10 1 187
Clase 406
powrót do forum serialu Clase 406

Clase 406 jest serialem bardzo podobnym do ZBUNTOWANYCH . Głównie dlatego , że
występuje tam paru aktórów z tej telenoweli m.in. : Anahi , Dulce Maria , Poncho , Chavez
.

Clase 406 opowiada o młodzieży , która uczęszcza do szkoły ( nie do internatu ) .
Uczniowie często grają w beysbool . Młodzież zaprzyjaźnia się ze sobą . Nie dzielką się
na rzadne grupy tak jak w ZBUNTOWANYCH . Wręcz przeciewnie wszyscy się lubią . No
może prawie wszyscy .
W pierwszym odcinku poznajemy takich bohaterów jak : Magdalene ( która dużo wnosi
do tego serialu ) , Gaby ( Rocio z Nie igraj z aniołem ) , Marcele ( Dulce Maria ) , Fercho (
Chavez ) , Juana Davida ( Poncho ) , Tatianę , Clarę , Danielę ( Renata ze
ZBUNTOWANYCH ) , Alejandrę i Enrique - Kike ( Aaron Diaz ) . Marcela jest dziewczyną
Kike .. ale później będzie chodzi z Juanem Davidem . W 2 temporadzie poznajemy
dziewczynę Jessicę ( Anahi ) .

O BOHATERACH...

Magdalene - to dziewczyna , która bardzo namiesza . Prawdopodobnie zakochana w Kike
.
Gaby - ta dziewczyna z pewnością jest kumpelą Marceli .
Marcela - co można przeczytać na różnych forach poświęconych temu serialowi jest ona
przeciwieństwem Roberty . Nie jest ona szalona . Jest spokojna i normalna . Niektórzy
wręcz mówią , że jest nudną postacią . Na końcu będzie z Juanem Davidem .
Najciekawsze jest w ich związku to , że często się kłócą , ale zaraz po tym całują .

Fercho - o chłopaku mało co wiem . Ale nie jest taki jak Giovanni . Jest bardziej
zroganizowany . xd
Juan David - chłopak Marceli . Chodził on tez prawdopodobnie z Clarą .
Kike - najbardziej zabawniejszy chłopak z tego filmu . Początkowo chodzi z Marcelą ,
potem z Jessicą .

No i nareszcie Jessica , która w 2 temporadzie staje się główną bohaterką . Jak donoszą
różne portale jest ona najbardziej ciekawą dziewczyną z tego filmu . Wiele do niego
wnosi . Była ofiarą gwałtu - została zgwałcona przez Leonarda .. który zagroził jej także ,
że jak nie zerwie z Kike to go zabije . Jest ona chora psychicznie . Obsesyjnie zakochana
w nauczycielu . Potem w Kike . Ulubione powiedzonko Mii jest " Jak trudno być mną " , a
Jessica często powtarza co Was pewnie zdziwi : " Jestem nienormalna , jestem wariatką
. " Jej matka umarła , a ojciece zginoł w wypadku gdy zostali porwani przez Leonarda . W
jednym z odcinku gdy jest ślub przyjaciela jej ojca , kótry się nią opiekuje .. ucieka z
szpitala psychiatrycznego .. i pojawia się po ślubie gdy wszysyc wychodzą z kościoła ..
zaczyna krzyczeć , że nikogo nie ma , ani matki , ani ojca , przyjaciół i , że nikt jej nie kocha
. Potem wychodzi na szczyt kościoła i chce skoczyć . Za nią idą ten przyjaciel ojca - szofer
, jego żona i Kike . Na dole stoi reszta . Jessica krzyczy , że jest wariatką i że jest sama
na tym świecie i , że musi z tym skończyć . Przypomina sobie też jak płakała za mamą ,
śmierć jej mamy , gwałt i inne przykre momenty . Jej opiekun gdy chce jej mówi , że nie
jest sama bo ma przyjaciół , Kike i jego .. to ona krzyczy nna niego " Zamknij się " . Na
Kike tez się wydziera . Nagle dziewczyna skacze . Na szczęście za ręcę łapią ją opiekun
jej i Kike . Panna młoda płacze . Oni ja wyciągają do góry . I wtey dziewczyna pada w
ramiona Kike i płacze . Przyjerzdrza karetka i ją zabiera . Później są sceny jak jest w
szpitalu . Jessica ma pare przyjaciółek największe to Tatiana .. i jakaś tam . Dokładnie
nie wiem . Ale albo Clara , albo Alejandra .

ocenił(a) serial na 10
olgaalex

bardzo lubie ten serial