Czy tylko ja mam wrażenie że aktualny sezon bije na głowę oba poprzednie? Oglądając 2 sezon byłem mega znudzony, tym razem jestem na bieżąco i akcja fajnie się rozwija mnóstwo nowych wątków stare są domykane lepiej lub gorzej czego brakowało w poprzednim sezonie gdzie zamiast odpowiedz co odcinek stawiał nowe pytania.
Zgadzam się. Jestem wielkim fanem tego serialu. Trzeci sezon bardzo dobry. Postarali się.
A tak ogółem mały spoiler - cienko widzę tych naszych przyjaznych aliensów skoro część populacji zwyczajnie wybili, kolejną grupę rozdysponowali do morderczej pracy a resztę natomiast jako mięso armatnie. ;( Coś mi się wydaje że oponenci gospodarzy wcale nie mają ludzi na targecie, a te mechaniczne cwaniaki zrobili sobie bastion z zielonej planety którą pociągną na dno razem ze sobą. :/
Ciekawe wprowadzili kilka nowych wątków , wspomniany statek wrogi Gospodarzom , pewnie jakoś rozwiną ten wątek, ale aktualnie
cały czas niewiadoma jaką rolę ma odegrać Szef deszczowego miasta i wynalazca algorytmu w jednym.
Wybicia takiej masy ludności nic nie usprawiedliwi , ciekawe jednak jak przedstawią to scenarzyści.
Ja mam takie pytanko wie ktoś z Was co to za nuta leci na początku 10 odcinka 3 sezonu jak typ wchodzi do siłowni?
Coś mi się zdaje, że może to Pantera albo Metallica , prosiłbym o podanie nazwy utworu i zespołu.
Pozdrawiam
Co do utworu to niestety nie jestem w stanie pomóc. ;/ Natomiast chciałbym się jeszcze odnieść do gospodarzy, nic jest w stanie usprawiedliwić czystek na ziemi, zrobili sobie poligon, ściągnęli wojnę na teren neutralny pełen zasobów a ludzkość potraktowali jako swoją szansę na przetrwanie nie odwrotnie także nie sądzę by w tej historii skończyli jako bohater pozytywny. ;)
Dzięki wielkie ;) Wiedziałem że w niedalekiej parafii dzwon bije ;) Za małolata się tego trochę słuchało ciężkiego brzmienia :)
Pozdro
Rowniez bardzo mi siepodoba sezon 3. Ogolnie swietny serial. Ma genialny klimat i glowni bohaterowie swietni. Szkoda ze Sawyer z The Lost tak malo obecnie gra w serialach...przesympatyczny aktor. Sare polubilem od czasow Prison Break i nie wkurza mnie jak co niektorych.
Akurat ja nie jestem jego fanką. Za to uwielbiam Petera Jacobsona. Stworzył w Colony tak świetną rolę, że mogłabym go zabić gołymi rękami.
Kurczę oglądam sobie właśnie odcinek 13 sezonu 3 na koniec napisy dziękujemy za 3 lata , myślę zerknę na filmwebie czy to ostatni odcinek sezonu i kiedy emitują 4 , a tu jak grom z jasnego nieba czołówki nagłówków z przed 6 dni 4 sezon anulowany :/ Niech to gęś kopnie a zapowiadała się kulminacja akcji i rozwiązanie co i jak sobie scenarzyści wykoncypowali . Czymam kciuki za kontynuację .
Pozdrawiam