PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=534418}

Columbo

1968 - 2003
7,8 20 tys. ocen
7,8 10 1 19727
7,3 18 krytyków
Columbo
powrót do forum serialu Columbo

Dziwi mnie bardzo

ocenił(a) serial na 9

Dziwi mnie bardzo jedna rzecz. Dla mnie osobiście Columbo jest po prostu the best, oglądam go teraz na axn crime i wkurzam sie bo nikt tego nie wyłapuje.
Na odpowiednich stronach dodają nawet badziewia jak M jak Milosc, Mam talent czy Majkę a Columbo nikt nie wrzuci, wiecie gdzie....
Szkoda bo nie jeden fan chciałby go sobie mieć dla siebie..

drfalck

Od 29 listopada w TV Okey będą dodawane po 2 odcinki Columbo po 5zł za jedną DVD. To chyba nie zbyt dużo więc może skoro jesteś fanem będzie to dla ciebie okazja do nabycia w normalnej jakości tego serialu.

ocenił(a) serial na 8
drfalck

a ja mam tą płytę i mam problem z drogim odcinkiem... ;(

mihle

ja tak samo! tez mam problem z drugim odcinkiem na tej płycie...

ocenił(a) serial na 9
lysaagata

Cała kolekcja została już wydana przez AMERCOM i każdy fan serialu mógł go już nabyć na DVD.

ocenił(a) serial na 8
holstensa

Ja mam właśnie zamiar nabyć full 50 płyt w kolekcji. Alę będzie uczta :)

ocenił(a) serial na 9
matticitt

Columbo, to chyba jakiś mój nałóg. Lubię go oglądać ilekroć jest w tv. Szkoda, że z niekodowanych nadaje go tylko TVN 7. Lubię takie klasyczne kryminały. Peter Falk jest rewelacyjny. Najbardziej podobają mi się te starsze sezony.
Szkoda, że nie robi się już takich kryminałów.
I powiem, że jak generalnie nie lubię seriali, tak odkąd mam tv cyfrową, regularnie śledzę losy porucznika na AXN Crime ;).
I zgadzam się z przedmówcą, że szkoda, że nie można oglądać online. To świetny serial.

pirks4

Niedawno trafiłem przez przypadek. Przypomniało mi się, że oglądałem to w dzieciństwie. Teraz oglądam po kilka odcinków dziennie. Nie zasnę bez tego. Ten serial jest po prostu kapitalny. Pozdrawiam wszystkich fanów tego zajebistego serialu.