Genialny Peter Falk-ogladalam go juz bedac dzieckiem.Ile razy go wyemituja-tyle razy ja bede ogladala! Columbo imponuje mi tym,ze jezeli czegos nie wie,nie rozumie-to sie doinformuje!
Mam tak samo :) Jak leci to zawsze oglądam. Swojego czasu leciał na 13 ulicy, a potem na Pulsie. Mam nadzieję, że go jeszcze przywrócą.
O to to!oby!Na Pulsie puszczali stare odc.ale nie wszystkie,a ta marudna telewizja-to emisje przerywala,to godziny emisji przesuwala!irytujace na maksa!
Uwielbiam ten serial zresztą mój tata tak samo najlepsze odcinki są z lat 70 -tych te z 90 już były słabsze Peter Falk zagrał tę świetnie.
Od 9 kwietnia "Columbo" będzie można oglądać w TVN 7! Zaczynają od 4 sezonu (szkoda,że nie od początku) w niedzielę o 11:45.
Nadal oczywiście Columbo emitowany jest w 13 Ulicy i w aż trzech dawkach dziennie w TVS. W TVS zbliżają się do końca, ale możlwie, że potem 3 raz od nowa zaczną od nowa emitować, ciekawe tylko czy znowu pogubią parę odcinków?
O ja tez sledzę na TVS Columba :-) mam nadzieję,że puszczą trzeci raz! O! To jednak mi się nie wydawało,że pogubili parę odc.! Np.'Łabędzi śpiew'.
Nie, ten odcinek był drugi raz, uwielbiam ten odcinek i pamiętam, że był. W ogóle to przez ten serial zaintersowalem i polubiłem utwory Johnnego Casha. TVS na pewno pominął dwa odcinki pilotazowe przy powtarzaniu, do tego opuścili albo nadali tylko w emisji o 23:15 odcinki "Morderstwo przez telefon" , "Wielkie Oszustwo" i chyba jeszcze jeden z lat 70.
Masz racje-pomyliłam tytuły-to był odc.o dyrygencie,który zgubił goździk! :-P też polubiłam Casha po tym występie w Columbo:-) nawet tę piosenkę ściągnełam;-)
A to nie jest odcinek z 2001 roku, ktory dopiero będzie pokazny jutro o 23:15?
Jeśli chodzi o Casha to w "Columbo" były dwie jego piosenki: "I saw the light" oraz "Sunday morning coming down", ale polecam też m.in. "Hurt", "I walk the line", "it's all over" czy "Ring od fire".
Ściągnełam 'I saw the light'-świetny kawałek ;-) a ten dyrygent był z odc.z 72r.
I w poniedziałek pominęli o 20:20 kolejny odcinek, tym razem przedostatni z 2001 roku.
A i TVS puszcza znowu "Columbo", ale zaczęli dopiero od 9 serii czyli od odcinka z Maxem Wspaniałym, dziś jest o tym filmowcu: "Morderstwo, mgła i cienie".
Zauważyłem, że jutro w TVN 7 pojawi się kolejny odcinek Columbo o godz. 10:20, do tego TVS dokłada kolejną emisję Columbo w piątki o 23:00.
Świetny odcinek wybrali teraz, ten o nimfach. Mam nadzieje, że wrócą też do pokazywania odcinków z lat 70.