Z tego co wiem, wiadomość o tym, że będzie kolejny sezon w najbliższych miesiącach, powinna wyjść pod
koniec marca, skoro nikt nic o tym nie wspominał, to znaczy, że to już koniec serialu?
Napiszcie, jeśli macie jakieś informacje. :)
Ogólnie obsada jest raczej spokojna bo kilka seriali które mają mniejszą oglądalność od Community jest już pewne nowego sezonu, ale mimo wszystko wszyscy czekają na ostateczną decyzję. NBC się raczej z Community nie lubi i nie wiadomo co im odwali w tym roku. Jak nie będzie informacji do 12 maja, do Community na NBC raczej nie zobaczymy i zostaje Netflix/Hulu/Kickstarter.
No właśnie, dlatego się martwię, bo wiem, że już potwierdzili kontynuację kilku seriali i przez to myślałam, że już ramówkę mają gotową, a tu Community brak :) Dzięki wielkie za info ;)
NBC jednak trochę Community lubi, bo mimo żenująco niskiej oglądalności, serial wciąż był przedłużany na kolejne sezony.
Na razie są to nie potwierdzone plotki. ale jest za to akcja na facebooku: https://www.facebook.com/pages/Six-Seasons-and-A-Movie-Dont-Cancel-Community/241 625459231068?fref=ts