PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=512751}

Community

2009 - 2015
7,5 19 tys. ocen
7,5 10 1 19374
7,7 19 krytyków
Community
powrót do forum serialu Community

Będzie 6 sezon?

ocenił(a) serial na 9

Z tego co wiem, wiadomość o tym, że będzie kolejny sezon w najbliższych miesiącach, powinna wyjść pod
koniec marca, skoro nikt nic o tym nie wspominał, to znaczy, że to już koniec serialu?
Napiszcie, jeśli macie jakieś informacje. :)

ocenił(a) serial na 10
incendio

Maja, nie marca. ;)

ocenił(a) serial na 9
hangeyes

Myślałam "maj", napisałam "marzec" :p mój błąd ;)

ocenił(a) serial na 10
incendio

Ogólnie obsada jest raczej spokojna bo kilka seriali które mają mniejszą oglądalność od Community jest już pewne nowego sezonu, ale mimo wszystko wszyscy czekają na ostateczną decyzję. NBC się raczej z Community nie lubi i nie wiadomo co im odwali w tym roku. Jak nie będzie informacji do 12 maja, do Community na NBC raczej nie zobaczymy i zostaje Netflix/Hulu/Kickstarter.

ocenił(a) serial na 9
hangeyes

No właśnie, dlatego się martwię, bo wiem, że już potwierdzili kontynuację kilku seriali i przez to myślałam, że już ramówkę mają gotową, a tu Community brak :) Dzięki wielkie za info ;)

ocenił(a) serial na 9
hangeyes

NBC jednak trochę Community lubi, bo mimo żenująco niskiej oglądalności, serial wciąż był przedłużany na kolejne sezony.

ocenił(a) serial na 9
incendio

Na razie są to nie potwierdzone plotki. ale jest za to akcja na facebooku: https://www.facebook.com/pages/Six-Seasons-and-A-Movie-Dont-Cancel-Community/241 625459231068?fref=ts

ocenił(a) serial na 9
nieznajomy43

Weszłam, zobaczyłam, polubiłam :D dzięki :)