PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=512751}

Community

2009 - 2015
7,5 19 tys. ocen
7,5 10 1 19374
7,7 19 krytyków
Community
powrót do forum serialu Community

Ktoś wie coś więcej na temat tej premiery sezonu 5? Po jakim czasie będzie można obejrzeć z napisami PL i gdzie? Nie żebym był super kiepski z ang, ale mimo wszystko wygodniej się ogląda z napisami w języku polskim :)

użytkownik usunięty
Krzysiekosw

torrenty + napisy, który ktoś wrzuci na napisy24-pl (ktoś się zgłosił do tłumaczenie, oby dał radę)

ocenił(a) serial na 10
Krzysiekosw

2 pierwsze odcinki fantastyczne. Harmon i McKenna są the best. Uśmiałem się bardziej niż przez cały 4 sezon.

ocenił(a) serial na 8
LukC

Wrócili z przytupem. Abed jako Nicolas Cage był genialny. A profesor Buzz zapowiada się zajebiście.

użytkownik usunięty
Krzysiekosw

Nikt nie tłumaczy tego serialu, ten który się zgłosił ostatnio się wycofał. Zgłosiłem prośbę u tłumaczy z Project Haven, może szansa jest :P

Mam nadzieję, że się ktoś znajdzie :> Cierpliwie poczekam.

Krzysiekosw

napisy do 1 odcinka są już w necie

Krzysiekosw

Liczyłem na 2 odcinki jako całość, a dostaliśmy - po prostu - 2 odcinki <czyli patrząc z perspektywy typowego humoru Community: i tak jest dobrze xP>.
1 odcinek: rozwiązanie, na jakie wpadli na przywrócenie grupy było.. całkiem ciekawe. Najbardziej chyba spodobało mi się to, czym serial się zaczął: Jeff jako prawnik, scena, w której dowiadujemy się, że Jeff chciał pomagać innym zamiast "Winger moves".. normalnie byłem zaskoczony jak Greendale go odmieniło, haha. Ogólnie oceniłbym ten wprowadzający odcinek jako słaby, gdyż nie porwał mnie specjalnie. Z pewnością na plus gościnny występ Pearsa xP <swoją drogą nie wiem, czy się za dobrze wsłuchałem w odcinek: była mowa, co się stało z Pearsem? Umarł <naprawdę xd> czy co?> Skoro Chase odszedł z serialu to wypadałoby wiedzieć, co twórcy postanowili z jego postacią zrobić xd
2 odcinek: a to był odcinek Community z najwyższej półki - czysta poezja, i uśmiech na twarzy od ucha do ucha <a czasami nawet wybuch śmiechu> xD Na plus chyba wszystko, włącznie z nauczycielem Jeffem, ekipą Community z Abedem jako Nicholasem Cagem na czele, i Jonathanem Banksem <śmiechawsko się szykuje z jego osobą - może ogólnie sam w sobie sprawia wrażenie poważnego, ale chyba dlatego będzie śmiesznie xd>. No i jeszcze ta scenka na końcu.. haha, co za nawiązanie, no nie byli by sobą, gdyby nie zrobili czegoś takiego wykorzystując jego osobę xDXD Ten odcinek to cud miód i orzeszki w polewie czekoladowej, mlecznej od Milka. Mniam. Na takie odcinki <znaczy, ten drugi, ale powiedzmy, że pierwszego nie liczę xd> czekałem <3

matiiii

Oglądałem też po angielsku właśnie, ale z tego co usłyszałem to Pierce mówił o tym jak ma zakaz wstępu na teren greendale, więc raczej żyje tylko nie może tam z nimi być :P
A co do 1 odcinka, był spoko ale bez żadnego szaleństwa. Za to 2. odcinek zmiażdżył, jestem zadowolony z powrotu Harmona :D

ocenił(a) serial na 8
matiiii

do czego było nawiązanie na końcu drugiego odcinka? Abed jako drzewko i Troy jako fotel?

jaoz_2

Jeśli o mnie chodzi: nie mam pojęcia, pewnie nie spotkałem się z tym w żadnym innym filmie : )

matiiii

"Jonathanem Banksem <śmiechawsko się szykuje z jego osobą - może ogólnie sam w sobie sprawia wrażenie poważnego, ale chyba dlatego będzie śmiesznie xd>. No i jeszcze ta scenka na końcu.. haha, co za nawiązanie, no nie byli by sobą, gdyby nie zrobili czegoś takiego wykorzystując jego osobę xDXD "

Mógłbyś wyjaśnić o co chodzi? Bo ja nie wiem. A końcówka mnie mocno zdziwiła.

AnixKajol

Chodzi mi o wykorzystanie akurat jego, akurat z takim wątkiem/przeszłością<?> kryminalną, kiedy na fali jest/był po Breaking Bad : )