PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=512751}

Community

2009 - 2015
7,5 19 tys. ocen
7,5 10 1 19373
7,7 19 krytyków
Community
powrót do forum serialu Community

Czy następne odcinki są również tak słabe jak pierwszy, czy coś ciekawego zaczyna się dziać z fabułą?

ocenił(a) serial na 10

Jest coraz lepiej, stała tendencja zwyżkowa.
W zasadzie rozkręca się w drugim sezonie.

użytkownik usunięty
pendrive_non

W zasadzie to oglądałem do któregoś odcinku gdzie poziom absurdu przekroczył wszystkie znane mi do tej pory (dom dla psychopatów), później już nie oglądałem.

ocenił(a) serial na 10

No, bo to trzeba zgodnie z kolejnością. Wtedy jesteś przygotowany na to, co się będzie działo.

użytkownik usunięty
pendrive_non

o masakra, przepraszam, byłem pewny że odpowiadam, ale w temacie "the following"... Skoro się rozkręca, to pewnie kiedyś do tego wrócę, dzięki

ocenił(a) serial na 7

Do 3 sezonu jest dobrze. 4 sezon (aktualny) jest słabszy. Ostatni odcinek był całkiem ok, może się rozkręci.
Jeżeli masz czas to polecam Teorie wielkiego podrywu. Moim zdaniem dużo lepsza.

użytkownik usunięty
marcin15k

The Big Bang Theory? Przestałem oglądać w 4 sezonie, teraz obejrzałem najnowsze z 6 i jakoś mnie to już nie kręci

ocenił(a) serial na 9

Community ma zawsze słabe pierwsze odcinki. W każdym sezonie, ale potem zaczyna się dziać coraz ciekawiej.

ocenił(a) serial na 10

Sezony 1 - 3 = rewelacja, ale jeśli chodzi o sezon 4 - boję się go nawet "zacząć" mając w zamyśle krytyczne opinie widzów :(. Ogólnie za pierwsze 3 sezony ocena 9 + ten śmieszny znaczek.

ocenił(a) serial na 10
linx21

Niestety, ale 4 sezon to już inny serial. 5 czy 6 scenarzystów zostało wywalonych (w tym twórca serialu) i niestety poziom spadł dramatycznie :(

1-3 sezon oceniam na 9/10, natomiast 4 na średnie 6.

ocenił(a) serial na 8

Jestem po 5 odcinkach i muszę przyznać, że jak na razie całkiem fajnie wypada ten serial. Ciekawe postacie, dobre akcje, idzie się pośmiać, no i piękna główna bohaterka Britta :) Rażą mnie trochę zbyt przerysowane sceny, których jest trochę, no ale to niestety cecha charakterystyczna większości sitcomów, więc trudno się o to jakoś szczególnie przyczepić. I faktycznie z odcinka na odcinek jest coraz lepiej, więc z przyjemnością idę oglądać kolejny epizod :)