PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=512751}

Community

2009 - 2015
7,5 19 tys. ocen
7,5 10 1 19338
7,8 17 krytyków
Community
powrót do forum serialu Community

Podkoszulek.

ocenił(a) serial na 9

Witam. Znalazłem gdzieś w czeluściach internetu taki podkoszulek i strasznie mi się podoba.
Chciałbym go kupić tylko nie mogę znaleźć jakieś polskiej strony, żeby na niej zamówić.
Jeśli ktoś znalazłby lub kiedyś znalazł takową, bardzo proszę o podesłanie linku ;)

Z góry dziękuję. ;)

Piroman92

Najlepiej znajdź sobie grafikę/zdjęcie w necie, np. coś takiego http://images5.fanpop.com/image/photos/27700000/Community-greendale-community-co llege-27772486-800-231.png i zamów na allegro koszulkę. Jest wiele aukcji, w których oferują sprzedaż towaru z możliwością wyboru własnej grafiki. Ceny nie są wygórowane. Nie polecam kupować od osób oferujących coś w stylu naprasowanki, bo po kilku praniach grafika wygląda obskurnie. Mają teraz o wiele lepsze (trwalsze) metody. :-)

ocenił(a) serial na 9
nastka_3

Dzięki wielkie ;) Nawet w linku znalazłem ciekawy obrazek na podkoszulek. Może w końcu przekonam znajomych do tego serialu...

Piroman92

Luz. :-) Aha, tylko taka mała uwaga, te grafiki muszą być możliwie jak największe.
Niech zadziała perswazja. :P Będzie o czym dyskutować ze znajomymi...
Szkoda, że premierę przesunęli na luty. Wszędzie się o tym mówi, więc i w tym temacie trzeba.:P

ocenił(a) serial na 9
nastka_3

Tak już to odkryłem, bo próbowałem własny zaprojektować na cupsell, ale nie mogę tego powiększyć.

A co do premiery, to zobaczyłem tą informację i gorzko zapłakałem.

Piroman92

Ja zawsze szukam w google grafika wybierając duży rozmiar, choć teraz gdzieś mi ta opcja zniknęła. :/
Wytrzymamy te kilka miesięcy. W razie czego zawsze można sobie odświeżyć stare odcinki. :>