PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=512751}

Community

2009 - 2015
7,5 19 tys. ocen
7,5 10 1 19349
7,8 17 krytyków
Community
powrót do forum serialu Community
ocenił(a) serial na 9
matbla2000

Warto. Mnie serial wciągnął od pierwszego odcinka. Najfajniejsze w nim jest to, że ma mnóstwo odniesień do świata filmów/seriali oraz to że bawi się formą. Jeden odcinek to film akcji, inny to western, film wojenny ala "Kompania Braci", survival horror czy film o mafii w stylu "Kasyna". Jest odcinek - animacja poklatkowa, a nawet odcinek animowany w stylu gier 8bitowych typu Mario.

ocenił(a) serial na 10
matbla2000

Jak najbardziej warto, wciąga strasznie. Wszystkie 5 sezonów obejrzałem w jakieś 1,5 tygodnia.

ocenił(a) serial na 10
matbla2000

Jeśli zastanawiasz się czy oglądać dalej po obejrzeniu pierwszych dwóch odcinków - koniecznie kontynuuj. Wiele razy spotkałam się z opinią, że dwa pierwsze epizody są najsłabsze ze wszystkich serii. Moje zdanie jest podobne, oglądałam cały serial już z 5 razy, ale wspomniane odcinki zwykle pomijam.

martadz_91

obejRZeć warto

ocenił(a) serial na 10
azorcia27

jeśli już decydujesz się kogoś poprawiać, to sama rób to poprawnie (kieruj do odpowiedniej osoby, żeby miała okazję dostrzec radę). Pozdrawiam

martadz_91

jasne pomyłka

matbla2000

obejRZeć warto

azorcia27

:) ok Dziękuję wszystkim za uwagę, a szczególnie tobie azorcia27. Bez dwóch postów na temat literówki by się nie obyło.
pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje