PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=512751}

Community

2009 - 2015
7,5 19 tys. ocen
7,5 10 1 19343
7,8 17 krytyków
Community
powrót do forum serialu Community

Fajny serial ale tylko 2 sezony reszta to jakies nieporozumienie!

ocenił(a) serial na 10
yanik11

Przesadzasz.

ocenił(a) serial na 9
DJ_Tiestoo

Sezony 1-2 są świetne , 3 sezon dobry. Niestety męczę się straszliwie na 4. Lekkie oderwanie od rzeczywistości, to było to, co bardzo podobało mi się w tym serialu. Ostatnio jednak scenarzyści zdrowo przesadzają. Oglądam już głównie ze względu na Alison Brie. Mam jednak nadzieję, że wrócą stare dobre czasy w Greendale.

ocenił(a) serial na 8
PieczykM

Jestem przy końcówce 3 sezonu i mam podobne odczucia. Po 2 sezonach serial ten wskoczył na listę moich ulubionych, s3 niestety powoli go wykreśla. Nadal jest sporo fajnych odcinków, ale ogólnie coraz słabiej to wygląda. Nie wiem czy w ogóle zaczynać oglądać 4 sezon, po takich słabych recenzjach boję się, że tylko zepsuje mi ocenę i dobre wrażenia z serialu :P

Jest słabiej, ale może i warto obejrzeć? Ale jeśli mówisz, że w 4 zdrowo przesadzają. to nie wiem... Ja po tym 3 sezonie mam właśnie takie wrażenia, że lecą coraz to bzdurniejsze, jeszcze mocniej przerysowane i często przekombinowane pomysły :)

ocenił(a) serial na 9
snikers

Jeżeli masz takie odczucia już w trzecim sezonie, czwarty może Cię zrazić serio. Wiesz, nie chcę Ci odradzać oglądanie, to wciąż Community. Sam będę oglądał :) Jednakże spadek formy serialu jest moim zdaniem bardzo duży.