PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=706211}

Constantine

2014 - 2015
7,1 12 tys. ocen
7,1 10 1 11525
5,3 9 krytyków
Constantine
powrót do forum serialu Constantine

...

ocenił(a) serial na 6

Film lepszy, a po za tym mam wrażenie ze próbują na siłę robić z tego Supernatural, zważając na to,
iż Supernatural się kończy... Jedyne co przypadło mi do gustu, to muzyka...

ocenił(a) serial na 6
hunter_18

wie, ze Constantine jest na podstawie komiksu, ale jednak.. jakoś tak dziwnie się ogląda i nudno...

ocenił(a) serial na 6
hunter_18

główny bohater mówi w bardzo podobny sposób co Crowley z Supernatural ;)

ocenił(a) serial na 6
katwit2

albo do kapitana Huka z Once upon a time... Musze się jeszcze wsłuchać bo nie jestem pewna ;)

hunter_18

Strasznie podobne do supernatural tez to zauwazylem...ogolnie nie przyjemnie sie oglada taka kupa dla nastolatkow dziwne podejscie liczylem na cos powaznego a nie ciagle zarty pierwsza scena z opetaniem dno ...

hunter_18

Mi się po pierwszym odcinku bardzo podoba. Czy podobny do Supernatural to nie wiem, bo nie oglądałem tego, ale na razie jest bardzo dobrze.

hunter_18

Hehe, tak ciekawostka co do Supernatural i Constantine, jeśli ktoś się nie zorientował:
http://uk.eonline.com/news/591378/who-wore-it-best-supernatural-s-castiel-vs-con stantine-s-john-constantine

I chyba problem polega nawet na tym, że jednak mam wrażenie, że Misha prezentuje się w tym, bądź co bądź, charakterystycznym outficie, znacznie bardziej "rasowo".
Więc nawet w tak błahym aspekcie cięzko uniknąc porównań...

ocenił(a) serial na 6
marian_85

dokladnie, chyba nie zostane fanem constantine

hunter_18

Jest na pewno lepsze od "Supernatural", które stało się swego rodzaju telenowelą. Tutaj motyw demonów został jak dla mnie potraktowany trochę 'poważniej'. Demony to demony, potwory to potwory a nie cały czas opętani ludzie.
Po dwóch odcinkach jest dla mnie na plus. Liczę, że będzie tak do końca.