PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=706211}

Constantine

2014 - 2015
7,1 12 tys. ocen
7,1 10 1 11514
5,1 7 krytyków
Constantine
powrót do forum serialu Constantine

Rodzina Borgiów, No ordinary Family, Blade, teraz Constantine, zwłaszcza ten ostatni, serial jest super, końcówka pozostawiła super furtke, Manny i Brujeria co kombinują, etc. etc. etc. mam nadzieję że twórcy się opamiętają i namówią stację TV na emisje drugiego sezonu. Nie ma jakiejś petycji ??

SCORPION60

Blade to już prehistoria z 2006 roku o której nikt nie pamięta, nie mniej serial był dobry z wyjątkiem samego Blade'a, jakby główną rolę grał Snipes to serial by nie upadł. Reszty nie oglądałem poza właśnie Constantinem który mi się spodobał, ciekawe jak potoczyły by się losy Johna gdy Manny go zdradził. Możliwe że prawa wykupią twórcy Arrow, z czym to się wiąże? John spotyka zamaskowane "dziwaki" to do siebie nie pasuje jak połączenie Arrowa i Flasha, Arrow = Realizm który tak kochałem i powaga, Flash = Supermoce, komedia, miasta są inne, jakby porównać jasne Central City z mrocznym i "brutalnym" Starling. Za to Constantine = Magia i to ujdzie ale nie podoba mi się połączenie Egzorcysty z gośćmi w "strojach" którzy chronią miasta. Kto wie, może NBC wróci po rozum do głowy i Constantine dostanie drugi sezon, jak sam napisałeś, i tak są dwie petycje:
http://www.ipetitions.com/petition/save-constantine/
https://www.change.org/p/nbc-renew-constantine

WujekKoszar

no tak się składa, że Constantine wystąpił gościnnie w Arrow i współpraca układała się wręcz elegancko, sam odcinek Arrowa miał największą oglądalność

ocenił(a) serial na 8
SCORPION60

Duży spoiler w tytule tematu ?!

ocenił(a) serial na 7
ziemko_2

to że serial został anulowany to nie spoiler zdradzający fabułe.

ocenił(a) serial na 8
SCORPION60

Chodziło nie o sam tytuł, ale o treść: "Manny i Brujeria co kombinują".

ocenił(a) serial na 7
ziemko_2

a to przepraszam, mój błąd. Wybaczcie. Mogłem odznaczyć SPOJLER.

SCORPION60

Wybaczcie, to moja wina, niestety nie da się edytować postów co jest głupie na tej stronie.

użytkownik usunięty
SCORPION60

Oglądałeś chociaż "Supernatural" że ten nazywasz rewelacyjnym? Może za mało seriali widziałeś?