Jestem świeżo po finałowym odcinku. Co myślicie na temat zachowania Manniego? Jest zły, czy może specjalnie wywołał tą całą ciemność żeby Constantine miał co robić? John sam powiedział, że nie wie co będzie robił, gdy zapędzi już wszystkie demony do piekła. Może Manny stwarza mu robote, bo sie z nim zżył?
Wątpię, ale warto się czegoś trzymać, bo naprawdę go polubiłam. Szczególnie w 12 odcinku, śmiałam się do łez :D
Może po prostu oszukał pape aby dał spokój Johnowi. John nigdy nie zapędzi wszystkich demonów do piekła - walka dobra ze złem trwa od zalania dziejów i będzie trwała do ,,końca"
No właśnie wiem, widziałem. Trochę mnie to dziwi bo na FIlmwebie nawet tytuł 14 odcinka jest wymieniony.
Pierwotnie Constantine miał mieć 20 odc bodajże. Może filmweb miał oryginalną liste odc i wprowadził 14. odcinek do spisu?
według mnie albo to zmyłka, zeby na Constantine'a przestali polować albo po prostu Manny jest diabłem, jeśli powiedział, że on nie pracuje dla tych/tego tzn, ze jest szatanem, to za nic nie wygladalo na finałowy odcinek serialu, ten serial mial miec 22 odcinki około, ale pewnie nakrecili z 16 odcinkow po czym okazalo sie, ze anuluja serial i koncza na 13stym