Dla wszystkich których jest to ważne John pali. Scena w barze. Serial zapowiada się naprawdę
ciekawie.
W komiksie palił jak smok mogli dobrać takiego aktora który lubi puszczać dymek.
ach ta poprawność polityczna i takie tam bzdury
to nie chodzi o aktora ;P tylko o to, że NBC jako stacja publiczna nie mogą pokazywać takich rzeczy :P ponoć twórcy mieli iść na kompromis więc zobaczymy jak to rozwiążą :)
Mogą, mogą.
Tylko autorzy muszą miec jaja by przekonać do tego stację. Autor nie ma jaj ani mózgu to i dostajemy półprodukt.
dzisiejszy świat mi ryje banie.
Morderstwa, jucha, trup wszędzie. Ale język, alkohol, narkotyki i inne używki zło. O.o. Prawie w każdym serialu tak jest - czy przekazem ma być to ,że lepiej mordować niż kląć ? To samo z TWD, masakrują jak Korwin lewaków wszystko a wyrażają się jak... (nie mam porównania) ministranci ? Groteska.
Ty się dziwisz ludzie umierają codziennie na wirus Ebola w Afryce , a wszyscy płakali nad biednym pieskie zabitym profilaktyczne w Hiszpanii.
Mi tam nie przeszkadza to, ze odeszli w tej kwestii trochę od oryginału. Jakoś nie uważam palenia "jak smok", za ważną fabularnie rzecz. Pierwszy odcinek wyszedł całkiem ciekawie, bałem się o efekty specjalne, a są dość dobre. Zaciekawił mnie pierwszy odcinek i raczej będzie to kolejny serial, który będę oglądał zaraz po premierze. Może trochę przeszkadzać akcent głównego bohatera, jest bardzo wyraźny i czasem ciężko zrozumieć co konkretnie powiedział, jeżeli ogląda się bez napisów.