PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=706211}

Constantine

2014 - 2015
7,1 12 tys. ocen
7,1 10 1 11514
5,1 7 krytyków
Constantine
powrót do forum serialu Constantine

CW nie zgodziło się na przejęcie serialu :(

ocenił(a) serial na 9
annanowak542

mam nadzieje że się mylisz i bedzie 2 sezon.. bo jednak jest to specyficzny serial i potrzebuje czasu by sie rozkrecic.. już zaczoł

ocenił(a) serial na 9
annanowak542

Nie rozumiem, jak można zawiesić tak genialny serial!
Świetny klimat, główny bohater porywający i pociągający, a historia na dobrym poziomie z perspektywami na kilka sezonów co najmniej. Mam nadzieję, że inna stacja przejmie serial i ci sami aktorzy zgodzą się grać dalej.
Jestem nie mile zaskoczona, że CW decyzję tłumaczy niską oglądalnością serialu... Oglądalność w okolicach 3 mln to mało?
Szósty sezon Pamiętników Wampirów miał oglądalność poniżej 2 mln, rzadko ponad 1,5 mln, a dostał kolejny sezon. A zaczynał z podobną oglądalnością jak Constantine w 1 sezonie. No, ale jakaś ambitniejsza produkcja to zbyt dużo dla CW... :/

Tardis_type40

Też tego nie rozumiem. :/
Bardzo spodobał mi się ten serial.

vivo0

Ta sama akcja co z Utopią !....chore oba seriale zapawiadały się świetnie...tak się nie robi

ocenił(a) serial na 5
Tardis_type40

cóż serial był po prostu denny. Brakowało mu jakiegoś rzeczywiście dobrego przeciwnika, a przecież w komiksach tych nie brakowało. Poza tym brak wielu ważnych postaci z komiksowego uniwersum tez robiło swoje (nie licząc Papa Midnite). Odcinki były jakby każdy o czym inny i brakowało im spójności, jakiegoś głównego wątku. Tak naprawdę nawet postać Constantine była trochę "udziecinniona" żeby można to było pokazać w niższej kategorii wiekowej, a przecież nie o to chodzi w tej postaci. Tak naprawdę nie licząc Matta Ryana to cała reszta jest do kosza. Więc nie ma co się dziwić że nikt nie chciał tego przejąć. Osobiście chciałbym zobaczyć dobrze zrobionego Contantine bo jest to postać niezwykle ciekawa w uniwersum przepełnionym Batmanem i Supermanem. Mam nadzieje że może kiedyś Netflix zrobiłby z Johnem to co zrobili z Daredevillem ale coż raczej to się nigdy nie stanie.

ocenił(a) serial na 7
kecaj1603

Marvel poszedł z duchem czasu dzięki czemu zbierają teraz same dobre opinie i oceny a DC dalej ma zamiar wrzucać seriale do telewizji.Przez co takie postacie jak Constantine jak sam powiedziałeś są "udziecinnione" a to tylko im szkodzi.Zresztą telewizje oglądają już większości tylko starsi ludzie a młodsi siedzą przed komputerami a seriale oparte na komiksach są raczej kierowane większości do młodszej publiki dlatego też Constantine na siebie nie zarobił tyle ile miał zarobić.Widać też ewidentnie że brak kategorii wiekowej pozwala twórcą robić w pełni dobry produkt a nie do połowy jak to bywa z kinowymi produkcjami gdzie nie widać krwi i innych szczegółów przez co produkcje są płytkie i nie adekwatne z tym co powinny ukazywać, to tak jakby Punishera czy Deadpoola zrobić dla 7 czy 12 latków.

ocenił(a) serial na 7
annanowak542

Twórcy Arrowa na Comic-Conie w San Diego wspominali, że nadal walczą - może coś wyniknie.

ocenił(a) serial na 8
Ewc1ol

Oby bo ostatnio skasowali "Forever" a teraz "Constantine" dwa bardzo dobre seriale a tu taka lipa a do tego jeszcze w obydwoch aktorzy zostali dobrani idealnie ogolnie wykonane byly bardzo dobrze.