PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=706211}

Constantine

2014 - 2015
7,1 12 tys. ocen
7,1 10 1 11508
5,1 7 krytyków
Constantine
powrót do forum serialu Constantine

Gdzie ostatni odc serialu? nie miał być wczoraj normalnie w tv czy jak?

ocenił(a) serial na 7
jareeecki

Sezon 1 miał zaplanowanych 13 odcinków.

kkaska2

to coś nie bardzo bo 14 odc to finał 1 sezonu :P tak było w promo i wg wiec no

jareeecki

sory pokickało mi się nie ma promo 14 ale na filmweb niby pokazuje że 14 odc i myślałem że to bedzie finał, czyli jeśli 13 odc był finałem to w sumie lipa.

ocenił(a) serial na 8
jareeecki

Też tak myślałam. Eeee to straszna lipa...

ocenił(a) serial na 8
Lellandra

Lipa jest tym większa,że chyba to już koniec,w sensie,chyba anulowany,jak tu pisano,czy może przejdzie gdzie indziej?

ocenił(a) serial na 8
mario_1981

Jeszcze na sto procent nie wiadomo, ale może jakimś cudem. Ja bym nawet chciała to przecież można to super rozkręcić.

użytkownik usunięty
mario_1981

Być może zmienią tytuł na "Hellblazer" i przeniosą do stacji SyFy.

Jeśli SyFY podkręci to do poziomu 12 małp, które teraz emitują to może być fajnie.

ocenił(a) serial na 7
mario_1981

jest opcja że będzie 2 sezon. Decyzja będzie w maju br.

ocenił(a) serial na 8
whelp

Kto by to nie kręcił,to najważniejsze,żeby została ta sama obsada.Na początku patrzyłem na to dziwnie,bo przez pryzmat filmu z 2005 roku (komiksu nie znam) i przez to jakiś dziwny mi się wydawał John,ale teraz,nie chcę innego.Spodobał mi się,bo ten w filmie tylko się użalał nad sobą.
A zarzuty o słabym aktorstwie,bezsensowności scenariusza itp. pierdołach uważam za śmieszne,bo to nie jest Szekspir,żeby tu oscarowe kreacje tworzyć.To ma być rozrywka i tyle.Mi się podoba.Jak się komuś nie podoba,to po co ogląda i wylewa żale?Może dupy nie urywa,ale w sumie nie pamiętam,żebym się nudził na którymś odcinku.Mało tego,obejrzę jeszcze raz,jak mnie najdzie ochota.

jareeecki

To niby odcinek Waiting for the man jest finałem sezonu? Serio? Czy jak?

ocenił(a) serial na 8
RevoluctionIsMyName

kurcze no bez sensu ...to ma być koniec? mam nadzieje że nie bo pomimo wczesniejszych oporów obejrzałem całośc i jest
niezle ;) hellblazer jak nic fajnie przerabiane zeszyty komiksowe .chciałbym żeby powstał kolejny sezon .

keishi6

A może ktoś wie co z tym 15 odcinkiem co jest zaznaczony na filmwebie ? Będzie czy nie???

jareeecki

Moim zdaniem sezon 1 był rozpisany na 22 odcinki, ale z powodu małej oglądalności stacja zamknęła sezon już po 13 odcinkach. No bo kto by robił taki finał? Widać, że zostali ściągnięci przed czasem. Jeśli inna stacja nie wyciągnie ręki po ten serial to drugiej serii według mnie nie będzie.