Wyrzucili postać żeńską z serialu. W zamian za nią pojawi się, uwaga, nerdgazm, Mary ,,Zed'' Martin.
Twórcy zamierzają obrać zupełnie inny kierunek. To chyba oczywiste potwierdzenie tego że to samo
NBC wypuściło pilota by zobaczyć jak się przyjmie. Było źle, będzie kręcony od nowa. Świetna
wiadomość!
Nigdzie nie było napisane , że będzie kręcone od nowa...Możliwe , że zostanie zmienionych parę rzeczy ale nic więcej.Ja tam się cieszę.Postać Liv była taka sobie i ciesze się , że ją zastąpią inną postacią.
Raczej nie możliwym jest ,,zmienienie paru rzeczy'', gdyż Liv chcą wyrzucić kompletnie, a ona odgrywała sporą rolę w pilocie.
W drugim odcinku mogą się jej pozbyć i jakoś to wytłumaczyć.Chyba za mało czasu jest na kręcenie od nowa odcinków...
Nie wiem jak to mogą wytłumaczyć. Czasu faktycznie mało, ale premiera nie została podana, a Gotham, Flash i Arrow takową już mają. Może przesuną na listopad czy coś, ważne żeby było dobrze.
Zmienienie jednej z głównych bohaterek na inną to jakieś tam parę rzeczy zmienionych?
Usunięcie jednej oznacza wykreślenie dużej liczby scen, które trzeba nakręcić z nową aktorką, także z pół serialu poszło do kosza.
Tak pół serialu poszło do kosza a data pozostaje ta sama - 24 Października...Gdyby tak było to serial już by został przeniesiony na 2015.Nie wiadomo też ile z nią nakręcili tych odcinków...
Weź to na logikę...
Albo ten wyciekły pilot od początku był bzdurą, która odeszła szybko w zapomnienie, albo muszą przerobić pół serialu.
Nie wiadomo ile nakręcili odcinków? Hmm zastanówmy się ile mogli odcinków poświęcić postaci kluczowej dla scenariuszu, takiej w okół której kręci się cała oś fabuły? Na pewno i tak planowali ją zabić w drugim odcinku...
po takim pilocie jestem w szoku, że ktoś ma odwagę pokazywać więcej odcinków xD
Jest o wiele, wiele, wiele gorszych seriali, a Constantine to i tak jeden z największych hitów będzie. Nawet jeśli mocno by ssał.
Ta...Ludzie narzekają po obejrzeniu Pilota a z tego co wiem to SHIELD dopiero od połowy sezonu zaczął prezentować jakiś poziom...
SHIELD zaczęło być beznadziejne od premiery świetnego Kapitana Ameryki. Przedtem było tak komicznie żałosne, że z oglądania Kac Wawy czerpałbym większą przyjemność. Pilot Agentów jest tak głupi, tak niepoprawny, tak zły, że aż nie wierze że produkował ten crap Whedon.
Uważał bym z tym, bo do głównej roli została obsadzona specjalistka od latynoskich oper mydlanych, co budzi poważne wątpliwości.
Do tego rozbroiło mnie stwierdzenie, że specjalnie przygotowana pod fabułę serialu postać do tej fabuły nie pasuje. Takiego faila w scenariuszu może strzelić tylko goyer...
Mnie to cieszy. Laska jest ładna, a jak stoi z umiejętnościami aktorskimi nie wiem, ale jest szansa że wysoko. W końcu kilka przewijających się osób w takiej Modzie na Sukces miało Globa czy Emmy. Zresztą jedna pani ze stałej obsady też to zdobyła.
Czym się obawiać? Jest duża szansa że nie będzie zła. Przecież aktorzy którzy grali, przepraszam, wciąż grają w Modzie na Sukces byli wysoko oceniani aktorsko. Jedna pani zdobyła nawet Globa.
Piszesz wielkimi literami nagłówek swojego posta, który jest nieprawdziwy. Sprawia Ci satysfakcje wprowadzanie ludzi w błąd? Czy po prostu jesteś kretynem. W sumie jesteś, na forum Gotham takie bzdury wypisywałeś, że wszyscy po kolei Cie zjedli. Widocznie Masz wakacje, nudzi ci sie i nie masz co robić, wiec trollujesz na potęgę.
Jest na 100% prawdziwy. Nawet jeśli pilot zostanie stary, to kręcą to z nowymi materiałami. W końcu mieli już cały sezon napisany.
Skoro ty nie jesteś kretynem, to czemu zadajesz pytanie które kończysz kropką, i na dodatek wrzucasz dwa razy tą samą odpowiedź?
Nikt mnie po kolei nie zjadł. The_Fallen naprostował całą sytuację. Nie zrozumieliśmy się. Jesteś tak samo winny jak i ja. Po prostu jesteś osobą z rodzaju ,,zawsze muszę mieć racje''. Dowodem na to jest twoje zachowanie. ,,Trollujesz na potęgę''. Nawet jeśli bym się pomylił( co jest możliwe, w porównaniu do Ciebie się potrafię przyznać )to nie oznacza że od razu jestem trollem. Jak chodziłeś do szkoły i nauczycielka się w czymś pomyliła to też ogłaszałeś na całą szkołę że jest trollem? Jak kolega stawiając Ci piwo( albo soczek, bardziej prawdopodobne ) wziął korzenne zamiast tego które ty pragnąłeś też nazwałeś go trollem?
Kończę tą dyskusję, bo nikt nie jest warty psucia sobie nerwów na osobie która żyje w przekonaniu że jest najmądrzejsza na świecie, i że zawsze musi mieć rację.
Czy ty piszesz na poważniue czy trollujesz próbując się w ten sposób dowartosciować, bo zawsze musisz miec rację? Nawet gdy piszesz totalne bzdury, to dla ciebie wyjaśnieniem jest "nie zrozumieliśmy się". Pisałeś 50 razy, że "Year one" nie jest kanonicznym komiksem batmana. A teraz twierdzisz, zę nie zrozumieliśmy się? Nie ośmieszaj sie człowieku.
Właśnie się przyznałem że mogę się mylić a ty piszesz że zawsze muszę mieć racje. Widać jak stoisz z umiejętnością czytania ze zrozumieniem.
I owszem, nie zrozumieliśmy się. Year One na aktualnej ziemi DC Comics nie jest kanonicznym komiksem. Przed restartem było, na innej ziemi. Fallen wszystko wyjaśnił, a ty zamiast go pochwalić że skończył naszą kłótnię to go zjechałeś. Podziwiam Cię za twoją dojrzałość, naprawdę.
No szkoda ze tam nie potrafiłeś się przyznać że przez cały czas się myliłeś, tylko szedłeś w zaparte. Tak wie c sam sobie przeczysz.
A wracając do Batmana to widzę że nadal nie pojmujesz. Ale może się mylę, wiec wyjaśnijmy. Twierdzisz że Year one nie jest juz kanonem, jak sam się wyraziłeś został z kanonu usunięty. Skoro nie jest YO nie jest komiksem kanonicznym, to pytam co jest wg Ciebie originem Nowej Ziemi?
Nowej Ziemi? Oczywiście że Year One. Problem w tym że aktualna akcja nie dzieje się na New Earth. Mam nadzieję że już się rozumiemy, bo naprawdę nie chce mi się kłócić. Po prostu źle się zrozumieliśmy jak powiedziałem. Koniec sprawy.
Ale ty mówiłeś że zostal wyrzucony z kanonu. Więc z jakiego kanonu zostal wyrzucony i co go zastąpuiło, bo teraz piszesz zupełnie inaczej niz jeszcze kilka dni temu. I nie sie źle zrozumieliśmy, tylko bzdury pisałeś.
Myślałem że rozmawiamy o normalnej ziemi, a ty że o New Earth. Po co to ciągnąć dalej?
Dlaczego kłamiesz i nie potrafisz się przyznać ,ze pisałeś bzdury, bo nie miałeś na ten temat pojęcia? Już kilka osób uznalo cie za skompromitowanego a ty dalej upierasz sie , że sie nie myliłeś. Dziecinna żałosna postawa rozwydrzonego bahorka. Wydoroślej w końcu, przyda Ci się w życiu.
Kilka osób? Nie widziałem tam nikogo takiego. Nigdzie nie pisałem że Year One nie jest kanonem dla New Earth. Pisałem że nie jest kanoniczną historią na obecnej ziemi. Jeśli to jest dla Ciebie postawa ,,rozwydrzonego bachorka'' to ja nie mam słów. Kompletnie nie umiesz dyskutować na jakiś temat, i jedyne co robisz gdy się ktoś z tobą nie zgadza to wyzywasz.
Przy okazji, to ty wydoroślej, i naucz się pisać. Uwierz mi, przyda Ci się to w życiu.
Piszesz wielkimi literami nagłówek swojego posta, który jest nieprawdziwy. Sprawia Ci satysfakcje wprowadzanie ludzi w błąd? Czy po prostu jesteś kretynem. W sumie jesteś, na forum Gotham takie bzdury wypisywałeś, że wszyscy po kolei Cie zjedli. Widocznie Masz wakacje, nudzi ci sie i nie masz co robić, wiec trollujesz na potęgę.
Przypomnę, że ta aktorka miała drugą najważniejszą (po samym Constantine) rolę w serialu. Co oznacza, że aby wprowadzić nową pierwszoplanową postać i usunąć starą trzeba przepisać i nakręcić z połowę całości.
Ale gupoty piszesz. Przeciez jeszcze nie nakrecili caleggo serialu, tylko pilota i małe fragnenty 2 odcinków. A właśnie zmiany wprowadzili w senenariuszu i to jest przyczyna zmiany aktorki. Wystarczy ja uśmiercić, wprowadzić nową i po kłopocie, a ty piszesz głupoty, ze pół serialu muszą od nowa nakręcić. Hahahaha. Ale pośmiwisko z ciebie ijeszcze żadnego źródła nie podajesz. Koleś jaki ty jesteś śmieszny. Hahahaha
Ta dojrzałość...
A to ile nakręcili wiesz skąd niby? Nie zmienia to faktu, że to co mają muszą nakręcić od nowa.
Ale zamiast produkować się jak dla inteligentnego człowieka napiszę tak, żebyś zrozumiał. Hahahaha, aleś debil, hahaha, no ja nie mogę!
Wystarczająco zrozumiale dla twojego małego móżdżku?
Serial nie będzie kręcony od nowa. Jak na razie nakręcony został tylko pilot (odsyłam do twittera Matta Ryana - https://twitter.com/mattryanreal/status/487954808541048832), który także nie będzie kręcony ponownie. Mają tylko zmienić parę scen żeby postać Lucy Griffiths wypadła mniej heroicznie a potem się jej w jakiś sposób pozbyć. Tyle.