Serial całkiem dobry, powiew świeżości po Supernatural-u który powinien się skończyć na 5 sezonie bo to co jest od szóstego do obecnego sezonu to po prostu ręce opadają. Constantine byłby o wiele lepszy gdyby główną rolę grał inny aktor nie wiem czy tylko mnie drażni ten gość, wybrali jakiegoś kurdupla co giba się jak p***dolony rezus (cytując klasyka) gość mi masakrycznie nie pasuje do tej roli...
jakbyś miał jakieś pojęcie o komiksie a nie filmie z Keanu to byś wiedział czemu akurat tego aktora wybrali
Winny ! komiksu nie widziałem na oczy, może dlatego, ale Keanu faktycznie jakoś bardziej mi pasował w tej roli :)
większość ludzi porównuje serial do filmu i lubią Keanu ,dlatego ciężko jest zaakceptować kogoś innego w tej roli ja jak usłyszałam ,że w Matrixie Neo miał grać Will Smith to mnie zatkało nie mam jakiejś mani na punkcie Keanu ale nie wyobrażam sobie kogoś innego w tej roli.
Mi z kolei Ryan idealnie pasuje do roli Constantine'a. Zdecydowanie bardziej niż Keanu. I to nie tylko ze względu na aparycję, ale też ogólny sposób bycia (chociaż może lepiej powiedzieć "sposób gry") :D