PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=146234}
7,3 655  ocen
7,3 10 1 655
Cosmos
powrót do forum serialu Cosmos

Cenzura?

ocenił(a) serial na 10

Niech ktoś wyjaśni czemu nie ma na filmwebie opisu serialu, który podobno zebrał przed TV 600 milionów widzów? Nie ma opisu, recenzji, listy odcinków, nawet pełnego tytułu (Cosmos: A personal Voyage).
Nikt się treścią nie zainteresował, jak również i muzyka. Serial można lubić tylko za nią: Vangelis komponował do niego, nie wspominając o licznych dawnych mistrzach.
Nie wierzę, że jest to przypadkowe zaniedbanie. Przecież amerykńskie seriale są tutaj szeroko omawiane. Vide 610 tematów o "Modzie na sukces"! Tutaj mamy bodajże najwartościowszy z nich. Czy mam myśleć, że ktoś celowo kasuje wszystko co dotyczy serialu "Cosmos"?

miszcz12

Nie ty jestem jesteś tak tą sytuacją zadziwiony. Z drugiej strony gdy patrzę na listę "Gorących tematów" na stronie głównej to zadaje sobie pytanie.

Czego my wymagamy : ?

Króluje "Zmierzch" na spółkę z wątpliwą gwiazdą Shahrukh Khanem czy jak on się tam nazywa.

miszcz12

posiadam 13 odcinków i jestem w trakcie oglądania, eksrtremalnie ciekawy serial, fantastyczny carl sagan i świetna muzyka :)

ocenił(a) serial na 10
miszcz12

Cóż, jeszcze ludzie zaczęliby samodzielnie myśleć.

użytkownik usunięty
miszcz12

Też nie mogłam uwierzyć, że Cosmos ma na filmwebie niecałe 100 głosów. :|

Wszystko powinno być opowiadane, tłumaczone i prezentowane tak jak w Cosmosie.

No i który inny gospodarz programu ukłuje się we własny palec, żeby "wejście" w sferę mikro było bardziej obrazowe?