PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=492645}

Cougar Town: Miasto kocic

Cougar Town
2009 - 2015
6,9 9,2 tys. ocen
6,9 10 1 9201
4,0 2 krytyków
Cougar Town: Miasto kocic
powrót do forum serialu Cougar Town: Miasto kocic

mówię NIE

ocenił(a) serial na 5

Serial jest na serio słaby, myślałam, że jego potencjał będzie lepiej wykorzystany. Pierwsze
odcinki pierwszej serii jeszcze miały jakiś sens, potem serial stał się typowym cukierkowym
serialikiem o grupce przyjaciół z uliczki, bez problemów, w pięknych domach, z wciąż piękną
pogodą za oknem, wszyscy się tam kochają i wspierają popijając hektolitry wina(nigdy nie
będąc wstawionymi)....Nic nie łączy się tu w sensowną całość, miało być o babeczce po
rozwodzie, która zaczyna po 40tce nowe życie, a wyszło tanio, płytko, bez polotu.
Oczywiście obejrzałam 2 serie, z nadzieją, że się poprawi, jednak nie doczekałam tego
momentu...
Pewna jestem, że dla mnie 3 seria idzie w odstawkę.
Pozdrawiam

sanydej

1 sezon był dobry ale 2 porażka. może 3 z kolei będzie dobry... łudze się chociaż
chyba sobie odpuszcze wchodzi sporo nowości można się przerzucić choćby na
niezły serial komediowy "New girl".

ocenił(a) serial na 7
Jane_Mary20

dla mnie 2 sezon zdecydowanie lepszy od 1 :) nie wiem co jest tanie i płytkie w tym serialu. dla mnie to niezła komedia. w ogóle nie jest cukierkowa. nie mogę się doczekac 3 sezonu. sanydej daje 9/10 how I met mimo, że tam też piją hektolitry piwa nie będąc pijanymi, mimo że tam mają mniej problemów, o ile uważa się że problemy są wyznacznikiem dobrego filmu? dla mnie w serialu nie muszą podpalac sobie domów, żeby serial był dobry. poza tym, jak dla mnie serial łączy się w idealną całosc.

ile ludzi, tyle opinii :)

użytkownik usunięty
overzealous

w how i met your mother są często pijani, a teraz uwaga bo wnioskuje że tego nie wiesz: od 1-ego piwa dziennie nie jest się pijanym... a cały alkohol wypływa z kri po paru godzinach, więc jak napijesz się powiedzmy 70% tego ile potrzebujesz by być pijanym o 16-ej to jak to o 20-ej powtórzysz to oczywiście z wcześniejszego picia nic ci nie zostanie i nie będziesz pijany

ehhh gadanie z człowiekiem który w życiu piwa nawet nie pił xD

ocenił(a) serial na 7

Twoja prowokacja jest marna. Po wypiciu jednego wina, to ja nie jestem pijana, więc argumenty Pani w pierwszym poście są dla mnie żadne, dlatego przyrównałam do How I met, gdzie niby tam też piją. Co to w ogóle za argument?

Widać dziecko, że jesteś na studiach i właśnie napiłeś się pierwszego piwa z sokiem i rządzisz.

Dzięki za Twoje tłumaczenie dotyczące alkoholu, naprawdę jestem taka głupia, że nie wiem jak działa alkohol, a piwa w życiu nie piłam i nie widziałam.

A "ech" pisze się przez "ch". Tego na studiach już nie uczą? Wybacz dziecko, jestem trochę starsza :)

Poza tym, to nie "gadanie" -> ja z Tobą nie gadam. Za młody jesteś. ;) pozdro

użytkownik usunięty
overzealous

"how I met mimo, że tam też piją hektolitry piwa nie będąc pijanymi"

podaj jeden odcinek w którym piją na tyle żeby objawy alkoholu w rlu byłyby widoczne albo chociaż sami by je czuli a w serialu nie są kompletnie na*ebani

ocenił(a) serial na 7

Naprawdę myślisz, że nie mam co robić w życiu? Skończ już, bo ta dyskusja jest bez sensu.

Chcę tylko napisać moją opinię, że cougar town jest rewelacyjny, zwłaszcza dla osoby, która lubi się wyluzować z butelką wina przy naprawdę zabawnym filmie.

overzealous

Zgadzam sie z patrykiemDJ2009, mozna sie niezle posmiac z twoich infantylnych wpisów!A serial jest głupi, pusty, kiczowaty, niesmieszny, wręcz tragiczny !Typowy dla zidiociałej amerykanskiej publicznosci

ocenił(a) serial na 7
milenasy

smutne musisz mieć życie, jak Cię tak bawię.. przykro mi.może los się kiedyś uśmiechnie? nie poddawaj się. trzymam kciuki.

ocenił(a) serial na 4
overzealous

Niby nie jesteś dzieckiem, a odnoszę wrażenie, że jesteś najbardziej dziecinną i infantylną osobą jaką ostatnio na filmwebie spotkałem.

ocenił(a) serial na 7
patrykDJ2009

I mnie to interesuje bo? :)

ocenił(a) serial na 4
overzealous

A od kiedy to wrażenia są od tego, żeby interesowały?

ocenił(a) serial na 3
patrykDJ2009

dokładnie, aż musialam to skomentować, czego generalnie nie robię

ocenił(a) serial na 3
overzealous

Marny to Twój komentarz jest. Żenujące podkreślanie wieku, można wywnioskować, że jesteś zgoszkniałą starą babą/dziadem. darz bór ;)

ocenił(a) serial na 8
sanydej

też mnie czasem zastanawiają te hektolitry wina... i irytuje ta fałszywa "poprawność polityczna" Amerykanów - hektoitry wina tak, papieros nie? sztucznie.
ale serial lubię, Ellie jest genialna!

ocenił(a) serial na 6
interplaygirl

Z sezonu na sezon coraz słabiej. Pierwszy i drugi można było jeszcze oglądać, były ciekawe i całkiem śmieszne, ale trzeci to już porażka totalna. Serial niby komediowy a przez 21 minut każdego odcinka zamiast śmiechu jest tylko jedna wielka żenada. Mam nadzieje, że 4 sezon będzie ostatnim.

ocenił(a) serial na 5
em82

ohh, zakładałam ten wątek "wieki temu"...i jednak....miałam rację. Serial nie polepszył się nawet o trochę, dałam szansę 3 sezonowi, choć zapierałam się, że tego nie zrobię. Ale był jedyną "zapchajdziurą", którą już znałam. Jednak NIE, głośnie NIE, jest coraz gorzej, mało śmiechu, fajnych scen, a na prawdę, po tylu pochlebnych opiniach myślałam, że może jednak nie dociera od do mnie, ale jednak fakt jest jeden: nie postarali się! 6 odcinków 3 serii i zapominam, że kiedykolwiek to oglądałam...wstyd przed sobą, a jak pisałam potencjał był, był i to świetny, ale maxymalnie niewykorzystany