Hej czy ktoś mógłby wstawić napisy do ostatnich odcinków 2 sezonu "Something Good
Coming 21/22". bardzo proszę
ok mam napisy, robiłam je trochę na szybko, więc potrzebują ewentualnej poprawki ale da się oglądać ;)
tu je znajdziecie: http://**chomikuj.**pl/Shisha71/Seriale/Cougar+Town+-+Miasto+Kocic/Sezon+2+Napis y+PL
(trzeba usunąć gwiazdki z linku, bo inaczej nie mogłam go dodać)
fajnie , tyle że w napisach nie wyświetlają się polskie znaki. Zamiast tego są jakieś "krzaki"
Dziwne, bo u mnie wszystko jest ok, inni też nie narzekali ;) Ale jeśli zobaczyłeś tylko na podglądzie jest to możliwe, a po pobraniu wszystko powinno być ok.
Jeśli chcesz mogę ci je wysłać np na pocztę.
w subedicie nie wyświetla napisów tylko same cyfry. jakaś rada może jak to zmienić ?
Niestety jeśli chodzi o mnie to nie pomogę, nie używałam nigdy tego programu. Ja używam GOM Player'a i też sobie nie radzi z niektórymi wersjami np. nie odtwarza napisów w filmach mkv i dlatego jako awaryjny program używam BEST Player'a, ten z kolei radzi sobie świetnie i jeszcze nie zdarzyło mi się, żeby nie odtworzył jakichkolwiek napisów. Więc może spróbuj odtworzyć w nim, po ściągnięciu nie trzeba go nawet instalować.