PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=833784}

Crash Landing on You

Sa-rang-eui Bul-sa-chak
2019 - 2020
8,3 5,2 tys. ocen
8,3 10 1 5195
Crash Landing on You
powrót do forum serialu Crash Landing on You

średniak

ocenił(a) serial na 6

zachecily mnie dobre opinie ale naprawde nie wiem czym tu sie zachwycać
oglądałam dziesiatki lepszych dram, ta jest jedną z tych gorszych niestety

ocenił(a) serial na 9
neela96

jakie np uważasz za lepsze? Pytam z ciekawości, bo chętnie bym obejrzała :)

ocenił(a) serial na 6
karolinex

The red sleeve - dramaqueen   The last empress - dramaqueen   Goblin - dramaqueen   Hwayugi - dramaqueen   Porcelanowy król - netflixThe crowned clown - dramaqueen    Fated to love you - dramaqueen    touch your heart - dramaqueen    Hotel del luna = dramaqueen    Moon lovers scarlet heart ryeo = dramaqueen    my absolute boyfriend - dramaqueen     Cesarzowa Ki - dramaqueen     Mr.Queen - dramaqueen    squid game - cda     shine or go crazy - drama-online     whats wrong with secretary kim - dramaqueen     the princess man - drama-online                                                                                                                                                                                                                                                                wszystkie powyższe moim zdaniem są o wiele lepsze od tej ;) polecam :) koreanskie dramy oglądam juz od dwoch lat, wiekszosc jak widac dostepna na darmowej stronce dramaqueen

ocenił(a) serial na 9
neela96

Dzięki :) Też oglądam na tej stronie dramy lub na Netflixie, ale na Netflixie już chyba wszystko widziałam :D Kilka z tych co podałaś już oglądałam, ale jest kilka, których nie, więc sobie popatrzę w najbliższej przyszłości :)