PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=667438}

Crash i Bernstein

Crash & Bernstein
2012 - 2014
5,2 342  oceny
5,2 10 1 342
Crash i Bernstein
powrót do forum serialu Crash i Bernstein

Scena z rzygami

ocenił(a) serial na 1

W jednym odcinku był moment jak Crash zafundował sobie jakąś bańkę, by ustrzec się przed zarazkami.Niestety zachorował i zaczął wymiotować..

Sorry, ale nawet dla mnie - człowieka przyzwyczajonego do takich scen to było przegięcie..Naprawdę. Scena trwała sporo czasu i w moim odczuciu nawet jak na kanał dla nastolatków przegięli.

Ogólnie serial dość żałosny, aż dziwne, że niby produkcja Disneya. Marny humor, co właściwie ma wnosić? Podoba mi się tylko motyw tego człowieka dozorcy(?) co jest mały, bo rzadko można takich ludzi spotkać.

użytkownik usunięty
pewupe

Racja, strasznie lipna produkcja. Oby odpuścili ją sobie po 2 sezonie, bo widać, że nie jest ona warta zachodu.

ocenił(a) serial na 1
pewupe

Ja nawet nie wytrzymałam do tego odcinka.
Wiem, że obrażam serial i takie tam, ale jak dla mnie to jeden z najgorszych seriali z Disney XD. Ostatnio i tak nie oglądam nic na Disney XD, ale staram się chociaż zobaczyć co najmniej jeden odcinek z nowej produkcji. Tutaj zobaczyłam jeden i sobie odpuściłam. Już w pierwszym odcinku zobaczyłam, że aktorzy nie umieją grać. Nawet te słabsze produkcje Disneya mają przynajmniej aktorów, którzy umieją zagrać swoją rolę, a ci po prostu nie potrafią. Cóż, być może do mojej oceny przyczyniło się to, że staram się patrzeć w miarę krytycznie na nowe produkcje.