Może mógłby ktoś napisać streszczenie ostatniego odcinka? (07.09.2006)
Myslałam, że obejrzę tradycyjnie koło północy.... nie stety nasz "kochany" Polsat wyskoczył z taką godziną :/
Na szczęście serial się kończy bo bym chyba nie wytrzymała.
W ostatnim odcinku Paul i Alva jadą do jakiegoś miasteczka zbadać biuro w którym straszy.Wszyscy pracownicy są o tym przekonani oprócz
szefa, który mówi, że wszystko jest w porządku. Gdy Poul pyta o taśmy z kamer ochrony, ten kłamie że są wyłączone.Później jedna z pracownic biura powiedziała,że szef stracił rok temu syna.Poul poszedł porozmawiać z żoną szefa, który był przekonany że to jego syn straszy w biurze i nie chciał by ktoś go wypędził.Nie pogodził się ze śmiercią syna i chciał aby był razem z nim, nie mówiąc nic żonie. Jednak okazało się że to właśnie szef straszy-sam w gniewie, czy rozpaczy emitował złą energię która rzucała przedmiotami itp. Powiedział o wszystkim żonie, zajął się więcej rodziną i zła energia ustała.The end.Pozdro.
Ten Polsat naprawdę przegina... Zamiast na wakacje puszczać trochę później ten świetny serial to puszczali go ok. 23:30, a teraz gdy zaczął się rok szkolny to puszczają o 01:15 Paranoja!!!!!!
Dlatego nagrywam na video i oglądam następnego dnia:) Jeszcze sobie reklamy przewijam.
takiemu to dobrze... ja nie mam tyle szczęścia, ostatnio jak oglądałam to mi się telewizor wiechnął.... :( coś nie mam szczęścia do tego serialu a strasznie mi się podoba :)
witaj, nie wiedziałam nawet że polsat puszcza ten serial, oglądałam wszystkie odcinki zasysając je z internetu, i powiem ci, ze tenn odcinek, który przegapiłas/łeś nie jest ostatnim. to jest odcinek 1x11 the Ghost (którego opis mas zponiżej) ostatni odcinek to 1x13 Paul is Dead