Cuda

Miracles
2003 -
7,6 1,1 tys. ocen
7,6 10 1 1128
Cuda
powrót do forum serialu Cuda

Właśnie chodząc zamroczona po własnym domostwie w akcie rozpaczy włączyłam telewizor i natknełam się na jeden z odcinków serialu "cuda".... i zastanawia mnie jedna rzecz... w dobie kręcenia co namniej 2 serii każdego ze znanych mi dotychczas seriali, czemu nie nakręcili dalszej części tego(a z pewnością tego nie dokonali bo produkcja sięga roku 2003 i się urywa...)??Wnioskuje, że serial okazał się klapą, tak więc wytaczam kolejne pytanie tym razem natury poznawczej: co jest takiego ciekawego w tym serialu? Może coś ominełam bo jakoś mnie nie powalił ani nie przekonał do przeznaczenia mu kolejnych godzin wakacji...
Czekam na opinie...

ocenił(a) serial na 10
Gladys

Nie wiem co ty od niego chcesz. Bardzo fajny serial, o tematyce paranormalnej podobnej do "Z Archiwum x". I serial wcale nie okazał się klapą już po emisji pierwszego sezonu w Stanach Zjednoczonych "Cuda" zdobyły liczne grono fanów. Badanie współczesnych cudów jest bardzo ciekawe, a sytuacje w jakich znajduje sie Paul Callan (Skeet Ulrich) są naprawdę interesujące, a niekiedy przerażające. Paul Callan pojawia się wszędzie tam, gdzie zdarzyło się coś niezwykłego i nie poddając się nadziei musi dowieść, że to cudowne zjawisko ma swoje przyziemne wytłumaczenie. A zresztą mi się serial podoba...

ocenił(a) serial na 8
Jol_jol

Właśnie tak , serial jest naprawde ciekawy troche mroczny , tajemniczy godny polecenia każdemu kto lubi takie klimaty.

Gladys

Dobra, dobra ja też lubie mroczne klimaty,ale dla mnie ten serial wydal sie, nie wiem...tandetny. Ciagle pytam czy nakrecono kolejne serie skoro serial mial wiernych widzów?Pokonczyly sie scenarzystom cuda czy jak??