Cult

2013 -
6,0 983  oceny
6,0 10 1 983
Cult
powrót do forum serialu Cult

Po pierwszym odcinku moge stwierdzić, że się lepiej zapowiada niż The Following.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
bonokce

Mogę się zapytać, gdzie obejrzałeś pierwszy odcinek?

melanie22226

I ja się dołączam.
Na tvbythenumbers (tak, czytam czasami komentarze, a Max to już mnie totalnie rozśmiesza) niektórzy też mówili, że już widzieli.
Jedna osoba nawet też wspominała o The Following.

ardnaskela_filmaniak

Jeszcze dodam, że niektórzy to widzieli na hulu, no ale tam się płaci :(.

melanie22226

serialeonline warto odwiedzic

melanie22226

na stronie internetowej i i. inf o tyle, że bez napisów (przepraszam, za taki rodzaj napisania adresu. Przy poprawnym zapisie treść jest niezgodna).

ocenił(a) serial na 4
bonokce

jak na razie wygląda świetnie, fajny klimat (muzyka, montaż), genialne wstawki z serialu w serialu, mam tylko nadzieję że główne postaci (Skye i Jeff) trochę się rozkręcą. nie mogę się doczekać kolejnego odcinka, naprawdę wciąga :)

bonokce

Ten serial ma premierę za 3 dni, to jest odcinek który można było zobaczyc prędzej po wysłaniu np SMSa i ktoś już to wrzucił?:)

alien_2

jest już z napisami dziś oglądam :-)

joannacwi

WoW.
Szybko te napisy.

bonokce

Jakoś mi nie podchodzi ta koncepcja serialu w serialu, a Fallowing ma moim zdaniem lepszy klimat

DRSRng

mam dokładnie takie samo zdanie

ocenił(a) serial na 3
bonokce

Tak, Fallowing nie przekonał mnie jeszcze do końca mino obejrzanych 4 odcinków a ten wiem już po pilocie że mi się będzie podobał ( mimo Alarica :))) ). Mam tylko nadzieję że nie obniży lotów.

bonokce

Pierwszy odcinek bardzo mi się podobał i na pewno zobaczę kolejny odcinek :)

Magi6

nie jest najgorszy, szczerze mówiąc to powiało świeżością, ciekawa fabuła której jeszcze do końca nie rozumiem i to mi się podoba - aż chce się zobaczyć co będzie dalej

bonokce

NIE WIEM JAK W OGÓLE MOŻNA PORÓWNAĆ TO DZIADOSTWO Z THE FOLLOWING.. glupi naciągany serial.. w The Following akcja jest cały czas, trzyma w napięciu i jest 1000000x lepiej nakręcony niz ten kult.

Karo_21

The Following jak dla mnie jest o klase lepszy ;)

ocenił(a) serial na 5
mati77

Też jestem zdania że The Following jest lepszy.A przynajmniej porównując pierwsze odcinki "Cult" zostaje daleko w tyle.Choć The Following powoli traci rozpęd,mam nadzieję że to chwilowe. "Cult",ma parę ciekawostek,jak np. ten serial w serialu.Ale ma dużo niedoróbek i naciąganych scen.Sceny z okularami czy płytą.Oby się poprawił,bo jeśli w drugim odcinku będzie podobnie to na trzeci nie będę już czekał.

bonokce

Cult zapowiada się dość ciekawie. Interesujacy motyw, ciekawy pomysł z tym serialem w serialu, co jest oryginalnym zabiegiem i choćby dlatego trzeba dać szansę nowej produkcji.

ocenił(a) serial na 5
bonokce

Podobne wrażenia - Following odpuściłem na trzecim odcinku bo zwyczajnie nie ciekawi mnie co bedzie dalej...
Cult na razie ciekawi, choć widać, że warsztat jest tu średniej próby...