PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=649773}

Cult

2013 -
6,0 984  oceny
6,0 10 1 984
Cult
powrót do forum serialu Cult

Po pierwszym odcinku moge stwierdzić, że się lepiej zapowiada niż The Following.

bonokce

Mogę się zapytać, gdzie obejrzałeś pierwszy odcinek?

melanie22226

I ja się dołączam.
Na tvbythenumbers (tak, czytam czasami komentarze, a Max to już mnie totalnie rozśmiesza) niektórzy też mówili, że już widzieli.
Jedna osoba nawet też wspominała o The Following.

ardnaskela_filmaniak

Jeszcze dodam, że niektórzy to widzieli na hulu, no ale tam się płaci :(.

melanie22226

serialeonline warto odwiedzic

melanie22226

na stronie internetowej i i. inf o tyle, że bez napisów (przepraszam, za taki rodzaj napisania adresu. Przy poprawnym zapisie treść jest niezgodna).

ocenił(a) serial na 4
bonokce

jak na razie wygląda świetnie, fajny klimat (muzyka, montaż), genialne wstawki z serialu w serialu, mam tylko nadzieję że główne postaci (Skye i Jeff) trochę się rozkręcą. nie mogę się doczekać kolejnego odcinka, naprawdę wciąga :)

bonokce

Ten serial ma premierę za 3 dni, to jest odcinek który można było zobaczyc prędzej po wysłaniu np SMSa i ktoś już to wrzucił?:)

alien_2

jest już z napisami dziś oglądam :-)

joannacwi

WoW.
Szybko te napisy.

bonokce

Jakoś mi nie podchodzi ta koncepcja serialu w serialu, a Fallowing ma moim zdaniem lepszy klimat

DRSRng

mam dokładnie takie samo zdanie

ocenił(a) serial na 3
bonokce

Tak, Fallowing nie przekonał mnie jeszcze do końca mino obejrzanych 4 odcinków a ten wiem już po pilocie że mi się będzie podobał ( mimo Alarica :))) ). Mam tylko nadzieję że nie obniży lotów.

bonokce

Pierwszy odcinek bardzo mi się podobał i na pewno zobaczę kolejny odcinek :)

Magi6

nie jest najgorszy, szczerze mówiąc to powiało świeżością, ciekawa fabuła której jeszcze do końca nie rozumiem i to mi się podoba - aż chce się zobaczyć co będzie dalej

bonokce

NIE WIEM JAK W OGÓLE MOŻNA PORÓWNAĆ TO DZIADOSTWO Z THE FOLLOWING.. glupi naciągany serial.. w The Following akcja jest cały czas, trzyma w napięciu i jest 1000000x lepiej nakręcony niz ten kult.

Karo_21

The Following jak dla mnie jest o klase lepszy ;)

ocenił(a) serial na 5
mati77

Też jestem zdania że The Following jest lepszy.A przynajmniej porównując pierwsze odcinki "Cult" zostaje daleko w tyle.Choć The Following powoli traci rozpęd,mam nadzieję że to chwilowe. "Cult",ma parę ciekawostek,jak np. ten serial w serialu.Ale ma dużo niedoróbek i naciąganych scen.Sceny z okularami czy płytą.Oby się poprawił,bo jeśli w drugim odcinku będzie podobnie to na trzeci nie będę już czekał.

bonokce

Cult zapowiada się dość ciekawie. Interesujacy motyw, ciekawy pomysł z tym serialem w serialu, co jest oryginalnym zabiegiem i choćby dlatego trzeba dać szansę nowej produkcji.

ocenił(a) serial na 5
bonokce

Podobne wrażenia - Following odpuściłem na trzecim odcinku bo zwyczajnie nie ciekawi mnie co bedzie dalej...
Cult na razie ciekawi, choć widać, że warsztat jest tu średniej próby...