PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=829811}

Czarnobyl: Strefa wykluczenia

Chernobyl: Zona otchuzhdeniya
2014 - 2017
7,2 842  oceny
7,2 10 1 842
Czarnobyl: Strefa wykluczenia
powrót do forum serialu Czarnobyl: Strefa wykluczenia

"Czarnobyl: Strefa wykluczenia" to rosyjski serial łączący w sobie kryminał, thriller, sci-fi, dramat i horror skupiający się na 5 kumplach poszukujących złodzieja, który ukradł im 8 milionów rubli.
W internecie natykają się na jego video-blog, gdzie opublikowana jest informacja o podróży mężczyzny do Czarnobyla.
Przyjaciele wyruszają tam w ślad za nim, lecz z każdym kilometrem głębiej w Czarnobylską Strefę Wykluczenia ich podróż staje się bardziej niebezpieczna, a zagmatwane tajemnice Strefy zaczynają wchodzić na jaw...

Montago

Zwiastun na Vimeo z angielskimi napisami.

https://vimeo.com/107328028

ocenił(a) serial na 5
Montago

Wiesz może gdzie ten serial mozna obejrzeć?

diavolo0801

Niestety nie wiem. Przypadkiem wpadłem na plakat i tylko sprawdziłem co to jest. A że na FW jak zwykle pusto, to wrzuciłem opis. Chyba nie ma tego u nas, bo nikt ze znajomych nie ocenił, nawet ci co w różnych miejscach znajdują filmy/seriale...

ocenił(a) serial na 5
Montago

Ok dzięki

ocenił(a) serial na 8
Montago

Jest na CDA premium, 8 odcinków z lektorem.Dzisiaj obejrzę ze 2-3 odcinki jeśli mnie nie zainteresują odpuszczam dalszy seans.

Psycho_Daddy

I jak ten serial? jest sens ogladac?

ocenił(a) serial na 8
Bodek_Was

Nie będę nikogo namawiał bo każdy preferuje co innego.Mnie serial wciągnął na tyle, że obejrzałem wszystkie odcinki, chociaż po pierwszym byłem raczej sceptycznie nastawiony.Bohaterowi na plus, polubiłem ich i byłem ciekaw co tam się im w kolejnym odcinku przytrafi.Uprzedzam że jeżeli ktoś liczy na to że w serialu będą potwory, ufo ,mutanci niech nie zabiera się za oglądanie bo tego tam nie ma.Oceniłem na 7 i z chęcią obejrzę 2 sezon jak tylko ktoś wrzuci do sieci.

Psycho_Daddy

Dzieki

Psycho_Daddy

Dziękuję za Twój wpis. Obejrzałam serial "Czarnobyl", który zrobił na mnie ogromne wrażenie i po zwiastunie "Strefy wykluczenia.." i tym co napisałeś spodziewam się chociaż części tamtego klimatu.

ocenił(a) serial na 8
Rajwant

Też oglądałem "Czarnobyl" i w zestawieniu z tym serialem to tak naprawde dwie różne produkcje.W tym pierwszym mamy do czynienia z ludzkimi dramatami, poświęceniami,z tragedią całych rodzin, do tego czas akcji jest inny niż w omawianym tutaj serialu. "Strefa wykluczenia" to opowieść o przygodach grupki młodych ludzi, podróżach w czasie , próbie zapobiegnięcia katastrofie.Raczej nie uświadczysz tutaj klimatu z "Czarnobyla" ale mi się oglądało naprawdę dobrze, co więcej obejrzałem 3 odcinki serii 2 i uważam że jest jeszcze ciekawiej niż w serii 1.

Psycho_Daddy

Ok, wzięłam poprawkę, dziękuję.

ocenił(a) serial na 8
Rajwant

Ach zapomniałem, Rosjanie nakręcili jeszcze jeden serial o Czarnobylu, to miała być odpowiedź na serial HBO , tytuł tej produkcji to Czarnobyl Otchłań-niestety nawet na FW go nie ma ale zwiastun jest w sieci, zapowiada się naprawdę dobrze.

diavolo0801

Ja znalazłem na necie 1 odcinek, ale niestety po rosyjsku, nawet angielskich napisów nie ma. Jakbym poszukał to pewnie reszte też bym znalazł.

ocenił(a) serial na 5
Radek_Traczyk

Kurcze jest tyle seriali które bym chętnie obejrzała ale nie ma ich nigdzie.

diavolo0801

Zwiastun na FW sugeruje że serial był kiedyś dostępny w Cda Premium. Stąd pewnie polski plakat i tytuł.

ocenił(a) serial na 8
Radek_Traczyk

Jest na CDA premium z lektorem...

Psycho_Daddy

Dasz linka. Pls Bo patrzyłem i jakoś nie znalazłem.

ocenił(a) serial na 8
Radek_Traczyk

Kurde nie da rady, FW odrzuca linki z CDA

Inaczej-wrzuć w google to: Czarnobyl: Strefa wykluczenia S01E01 Lektor PL

Psycho_Daddy

Dziękuję.

ocenił(a) serial na 8
Radek_Traczyk

Udanego seansu:)

diavolo0801

Jest na freedisc

ocenił(a) serial na 5