PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=810498}

Czarny poniedziałek

Black Monday
2019 - 2021
7,0 1,4 tys. ocen
7,0 10 1 1378
Czarny poniedziałek
powrót do forum serialu Czarny poniedziałek

Np. dziś Black Monday ma być nadawany przez HBO2 o 20:25, tak jak poprzednio 11 marca o 21:40. Niestety, zarówno wtedy, jak i dziś HBO nadaje w tym czasie zupełnie inny melodramat-zapchajdziurę "Projekt Tokio". Rozumiem problemy HBO, ale nie rozumiem gapiostwa redaktorów odpowiedzialnych za program.
Na przyszłość, radzę weryfikować wszystko, co sobie zaplanujemy.

voleon

Ja również jestem już drugi raz rozczarowany tym, że telewizyjna premiera 7 odcinka "Czarnego poniedziałku" nie odbyła się w zapowiadanym terminie, ale moje odczucia są zupełnie odwrotne: o ile rozumiem pomyłkę redaktorów (niedorzecznością byłoby wymagać od nich, aby sprawdzali, czy każdy serial, który ma stronę na Filmwebie, leci o godzinie podanej przez kanał emitujący), o tyle "problemy HBO", czym one by nie były, są dla mnie wyjątkowo irytujące.
Może ktoś będzie zadowolony z takiego rozwiązania: odcinek 7 jest już dostępny w HBO GO.

Niepoprawny_Romantyk

Jestem skłonny przyznać Ci rację.
Zwłaszcza w obliczu następnego błędu, który kroi się już jutro o 19:00. HBO podaje, ze wyświetli w tym czasie film o głuchej dziewczynce https://www.filmweb.pl/film/Milcz%C4%85ce+dziecko-2017-802442
a FW o tym jeszcze nie wie.