pamięta może ktoś takie gumy do żucia z kartami z bohaterkami "Czarodziejek z księżyca"
może ktoś wie czy jescze takie gdzieś sprzedają pro sze o odp
Czy sprzedają? Raczej nie. Możesz je sobie obejrzeć na http://mizunoworld.ovh.org/ w dziale Sailor Stuff - Album.
Ach, te. ^^ Do tej pory je mam. Ale tylko naklejki. Nigdy nie udało mi sie zdobyć albumu. Takie to już moje szczęście. Ale za to nie brakuje mi żadnej naklejki. Ale są już bardzo stare. I nawet nie do końca wiem gdzie je mam. ^_^" Tak ogólnie to, gdsy weszłam na tą stronę i do działu stuff to z tcyh wszystkich tam przeczy, muszę przyznać, że niewiele tego mają. Karteczek mam znacznie więcej niż tylko te, notesiki też mam wszystkie i do tego idelanie zachowane, podobnie z kartami Piotrusia i Tarota - ogólnie żeby nie wymieniać godzinę mam wszystko z tej listy prócz dwóch okładek z tych co tam są. ^^" Zresztą swego czasu mieszkałam w Niemczech i mam jakieś piórniki, płyty, naklejki, jakąś skarbonkę, segregatory i Bóg wie, co tam jeszcze. Ogólnie jest tego cała półka. A najlepsze jest to, że ja tego nawet do rąk nie brałam od baaaaaaardzo dawna.^^ Przed wyjazdem na pierwszy rok studiów myślałam by może to wszystko wystawić na allegro tyle, że tak jakoś nie chciało mi sie fatygować by to wszystko obfotografować i potem porozpoczynać aukcję. I teraz tak leży.Tylko sie w półce kurzy. Nie wiedziałam, że ktoś jeszcze o tych rzeczach pamięta.