mam mala prosbe, znalazlam do sciagniecia wszystkie czesci sailor moon - z pierwszej serii bez 20 0dcinka, na prawde zalezy mi by to obejrzec, wiec jesli ktos znajdzie ten odcinek i wie jak to sciagnac niech da znac:)
ja sciagalam przez emule wszystko. nie bylo tylko 20 0dcinka a moj mail to kitka89koteczek@vp.pl z gory dzieki:*
hej! błagam prześlij mi na mail'a te odcinki które masz!!! prosze !
dziobaczek5@o2.pl
hej jezeli cos wysala komus to moze przy okazji mi tez by waslala???
prosba ta co powyzej, mejl: k_nock@wp.pl
a nie lepiej sobie ściągnąć? ja tak zrobiłam i już od kilku miesięcy mogę kiedy chcę oglądać wszystkie części:)
a nie lepiej sobie ściągnąć? ja tak zrobiłam i już od kilku miesięcy mogę kiedy chcę oglądać wszystkie części:)
Ja też bym baaardzo prosiła!!!! Moj mail: madzia15111@wp.pl Z góry BIG THX!!! Buźki!
Nie sądze, żeby temu komuś chciało się przesyłać tylu osobom tą bajkę. A poza tym ja czekam i czekam i nic nie ma, więc już pewnie mi nie prześlesz, a szkoda :P To wolę już sobie ściągnąć...
Sorki, ale kompletnie o tym zapomniałam!!! A raczej nie wiedziała, że ten mój wpis na forum został dodany. Mialam wtedy jakieś problemy z kompem. Jeżeli wasza prośba dalej jest aktualna to w miarę możliwości postaram się przesłać ten 20 odcinek.
A tak na marginesie dodając jeżeli ktoś nie ma za słabego internetu to podaje adresy dwóch stron. Jest tam wszystko:
-200 odcinków wszystkich serii
-odcinki specjalne
-filmy
-napisy do wszystkiego
itd.
http://www.sailormoonworld.prv.pl/ [www.sailormoonworld.prv...]
www.chibiusa.neostrada.pl
Ja z tych stron ściagnełam wszystko.
pozdro i jeszcze raz wielkie Sorry !!!
=) =) =)
mam prozbę jestem wielką fanką czarodziejki i nie umiem ściągnąć sobie jej na kompa .... jeśli ktoś mógłby mi ja przesłać byłabym bardzo wdzięczna ... mój email sylwia07025@wp.pl z góry dziękuje...
Ja potrzebuję 2 serii Sailor Moon R jeśli by ktoś mu mi przesłać te odcinki to bardzo proszę mój e-mail to remcia2@wp.pl z góry dziękuję:)