PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104160}

Czarodziejka z Księżyca

Bishōjo Senshi Sailor Moon
1992 - 1993
7,5 25 tys. ocen
7,5 10 1 25425
8,1 8 krytyków
Czarodziejka z Księżyca
powrót do forum serialu Czarodziejka z Księżyca

mam mala prosbe, znalazlam do sciagniecia wszystkie czesci sailor moon - z pierwszej serii bez 20 0dcinka, na prawde zalezy mi by to obejrzec, wiec jesli ktos znajdzie ten odcinek i wie jak to sciagnac niech da znac:)

ocenił(a) serial na 8
kitka89koteczek

Skąd wziełaś wszystkie serie do ściągnięcia??? Ja też chcę! :P

ocenił(a) serial na 10
kitka89koteczek

podaj Twój e-mail wtedy Ci prześle =)

ocenił(a) serial na 8
Angel_9

melissa8@tlen.pl z góry wielkie dzięki :* :* :*

meell

ja sciagalam przez emule wszystko. nie bylo tylko 20 0dcinka a moj mail to kitka89koteczek@vp.pl z gory dzieki:*

kitka89koteczek

poza tym jesli ktos by chcial i mogl mi pomoc lub cos...to moje gg to2870236

ocenił(a) serial na 10
kitka89koteczek

hej! błagam prześlij mi na mail'a te odcinki które masz!!! prosze !

dziobaczek5@o2.pl

ocenił(a) serial na 10
dziobaczek5

hej jezeli cos wysala komus to moze przy okazji mi tez by waslala???
prosba ta co powyzej, mejl: k_nock@wp.pl

knock

a nie lepiej sobie ściągnąć? ja tak zrobiłam i już od kilku miesięcy mogę kiedy chcę oglądać wszystkie części:)

knock

a nie lepiej sobie ściągnąć? ja tak zrobiłam i już od kilku miesięcy mogę kiedy chcę oglądać wszystkie części:)

ganjaa

Wysłałabyś mi też?:( plisiu :P mój adres olka585@wp.pl z góry dzięki:)

ocenił(a) serial na 10
olka473

Ja też bym baaardzo prosiła!!!! Moj mail: madzia15111@wp.pl Z góry BIG THX!!! Buźki!

ocenił(a) serial na 8
Mara

Nie sądze, żeby temu komuś chciało się przesyłać tylu osobom tą bajkę. A poza tym ja czekam i czekam i nic nie ma, więc już pewnie mi nie prześlesz, a szkoda :P To wolę już sobie ściągnąć...

ocenił(a) serial na 10
meell

Sorki, ale kompletnie o tym zapomniałam!!! A raczej nie wiedziała, że ten mój wpis na forum został dodany. Mialam wtedy jakieś problemy z kompem. Jeżeli wasza prośba dalej jest aktualna to w miarę możliwości postaram się przesłać ten 20 odcinek.
A tak na marginesie dodając jeżeli ktoś nie ma za słabego internetu to podaje adresy dwóch stron. Jest tam wszystko:
-200 odcinków wszystkich serii
-odcinki specjalne
-filmy
-napisy do wszystkiego
itd.

http://www.sailormoonworld.prv.pl/ [www.sailormoonworld.prv...]

www.chibiusa.neostrada.pl

Ja z tych stron ściagnełam wszystko.
pozdro i jeszcze raz wielkie Sorry !!!
=) =) =)

ganjaa

mam prozbę jestem wielką fanką czarodziejki i nie umiem ściągnąć sobie jej na kompa .... jeśli ktoś mógłby mi ja przesłać byłabym bardzo wdzięczna ... mój email sylwia07025@wp.pl z góry dziękuje...

ocenił(a) serial na 10
sylwia07025

Ja potrzebuję 2 serii Sailor Moon R jeśli by ktoś mu mi przesłać te odcinki to bardzo proszę mój e-mail to remcia2@wp.pl z góry dziękuję:)

ocenił(a) serial na 10
Daniela_Lujan_87

ta stronka którą podałaś nie działa www.chibiusa.neostrada.pl

Daniela_Lujan_87

wszystkie odcinki mozna sciagnac ze str. http://www.download-anime.info/oldies/index.php?id=anime_s.html pozdrawiam:)