PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104160}

Czarodziejka z Księżyca

Bishōjo Senshi Sailor Moon
1992 - 1993
7,5 25 tys. ocen
7,5 10 1 25425
8,1 8 krytyków
Czarodziejka z Księżyca
powrót do forum serialu Czarodziejka z Księżyca

Czy ktoś ma do odsprzedania (już nie odcinki :) lecz mange SM. Najlepiej to wszystkie tomy. Szukałam bowiem w wydawnictwie J.P.F. ale dowiedziałam sie... że "naklad jest juz calkowiciewyczerpany" (ehh...;/)? W Allegro za to jak licytuje to zawsze odpuszczam jak kwota wychodzi po za 100 zł. Prosiłabym o odpowiedź tu, na forum silwebu, lub na mój adress mailowy - sindenis.dulinn

ocenił(a) serial na 7
Agita_2

Ja posiadam 14 tomów Sailor Moon:), postaram sie zebrać 4 zaległe tomy, jeśli to tylko będzie możliwe, kocham tą mangę:), anime oczywiście też:). Mam tylko 9 odc., jak narazie, ale ciągle szukam i staram się znaleźć ich coraz to więcej. Pozdrowienia dla fanów SM^^. Ach, co do sprzedaży, nie wiem, czy w Twoim miescie występuje taki punkt, ale ja mieszkam w Katowicach, jest tam Księgarnia Komiksowa IMAGO (siec sklepów wyst. w wielu miastach w Posce). Można tam kupic wiele mang i komisków (problem tylko w tym, że żadko tam jeżdżę, bo nie jestem często w Centrum:/). Są tam tomy Sailor Moon ze skupu, kosztują 6-8zł (dlasze tomy są po 8zł, do 7 włącznie są za 6zł, choć niezawsze , bo kupiłam 17 tom za 5 zł:)). Pozdrawiam wszytkic fanów jeszcze raz!!

ocenił(a) serial na 10
Mimi_Yoshi

Dzięki - jak będę kiedyś w pobliżu Katowic, na pewno poszukam :D A co do odcinków, może interesuje Cię kupno odcinków ? Lub jeżeli wolisz to może chcesz ściągnąć je wszystkie z torrentów (choć długo sie się ściąga - sama próbowałam, aż zwątpiłam - zdecydowałam się na kupno ;]) Co do informacji o kupna, to mozesz zgłosić się do mnie - znam świetny kontakt z człowiekiem, który sprzedaje, natomiast jeżeli dalej chcesz ściągać to : http://www.boxtorrents.com/ - można znaleźć tu wszystko - łącznie z PGSM - jak ja ściągałam jeszcze to istniało :P

Mój mail - sindenis.dulinn@wp.pl