PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104160}

Czarodziejka z Księżyca

Bishōjo Senshi Sailor Moon
1992 - 1993
7,5 25 tys. ocen
7,5 10 1 25425
8,1 8 krytyków
Czarodziejka z Księżyca
powrót do forum serialu Czarodziejka z Księżyca

Sailor Moonki to już klasyka ^^ też to oglądałam jak byłam mała.. xDD która bohaterka według was najlepsza??

ocenił(a) serial na 9
MissZamanda

Ja nie mam jednej ulubionej. Lubię wszystkie. Każdą na swój sposób:D
Pozdrawiam;-)

sylwia

Harukę(Uranus) i Minako(Venus). Obie za coś innego, bo Haruka jest dojrzała i ma świetnie zdubbigowany głos, a Minako jest prze zabawna (szczególnie w odcinku- nie pamiętam numeru- gdzie spotkała się z Jastrzębim Okiem i Tygrysim Okiem równocześnie. "No i masz babo placek..." ;)

Ulufful

Jak byłam mała to była moja ulubiona bajka. Oglądałam ją z zapartym tchem. Pamiętam jak bawiłam się z koleżankami w czarodziejki. Absolutny hit lat 90tych.
pozdrawiam

Allison

aj ja tez zawsze uwielbialam ta bajke:) za kazdym razem jak bawilam sie w Sailor Moon to bylam ta czerwona czarodziejka;) nie pamietam niestety imienia, ale od tamtej pory bardzo lubilam czerwony kolor;P

ocenił(a) serial na 9
MissZamanda

Dla sprostowania to nie bajka tylko ANIME Pzdr!

ocenił(a) serial na 10
MissZamanda

Wszystkie są fajne bo cała bajka jest fajna ;) Uwielbiam ją. W dzieciństwie często ją oglądałam a sentyment do Sailor Moon pozostał do dziś. Pozdrawiam wszystkich fanów Czarodziejki z księżyca :-*

ocenił(a) serial na 10
agnieszka_57

Moją ulubioną postacią był najprzystojniejszy mężczyzna, który miał seksowne okularki... Umino, aaaaahhhh ohhh to dopiero fajna dup*a :) sam s*ex