PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104160}

Czarodziejka z Księżyca

Bishōjo Senshi Sailor Moon
1992 - 1993
7,5 25 tys. ocen
7,5 10 1 25425
8,1 8 krytyków
Czarodziejka z Księżyca
powrót do forum serialu Czarodziejka z Księżyca

Magia

ocenił(a) serial na 9

Możecie się ze mnie śmiać lub nie , ale ta bajka to magia.. Obecnie, mając lat 17 bawi i wzrusza mnie jak wtedy gdy sie miało lat 5-6.. Wiele mogę nie pamiętać z dzieciństwa,ale to że zaraz po powrocie z przedszkola zasiadałam przed tv jak zahipnotyzowana to pamiętam do dziś.. Nie wiem jak ta bajka to robi, ale ja teraz, oglądając w necie odcinki śmieję sie do rozpuku z Usagi, jej tekstów, wpadek.. Najlepsze obecne seriale w moim przypadku nie przebiły Czarodziejki i.. chyba tak już zostanie :) Pozdróffka dla wszystkich fanów (nawet tych którzy wstydzą sie przyznać ze oglądnęli by sobie Czarodziejkę :):*

Fabienne

Nie ma się z czego śmiać ;) Lubisz tą bajkę w wieku 17 i to bardzo dobrze, że się nie wstydzisz. Bo dziecinne byłoby jej nie lubić.

Fabienne

mnie to budzili ty, że rano jest sailor moon. bo inaczej nie wstałabym do przedszkola

też mam17 lat. i płakałam jak bóbr przy odc. 46 i 47

ocenił(a) serial na 9
patka27

Rano była czarodziejka? Ja pamiętam że oglądałam o 15 .. Dla mnie prawdziwym wyciskaczem łez był odc. jak umierał Naphraite, a drugi to 194 jak Usagi żaliła sie Sey'i.. No i końcówka czyli 200 jak juz Galaxia została pokonana a Usagi zobaczyła że wszyscy z Mamoru włacznie zyją :) pozdr :)

ocenił(a) serial na 9
patka27

Aha :P:P źle przeczytałam :) niezły sposób na Ciebie mieli :D:D

Fabienne

17 lat i sie wstydzisz ja mam o 3 więcej:D i oglądam czarodziejkę:D a za 2 m-c matura:D:D i do tego jestem męskim fanem tej bajki:D:D bo jak czytam to większośc postów jest pisana przez dziewczyny